5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Sunteţi cam deprimat şi priviţi lucrurile neîncrezător, ca şi cum v-ar fi părăsit orice speranţă, dar nu aveţi de ce să abordaţi această atitudine negativistă, deoarece vă este alături cineva care ştie cel mai bine cum să depăşească impasul. Luaţi-l ca exemplu şi ascultaţi-i sfaturile pentru că vă vrea binele! El priveşte lucrurile de pe margine, neimplicat, ca atare observă mai uşor decât dumneavoastră ce trebuie făcut.

 
  Taur
Aţi avut cândva un mare succes, ale cărui ecouri se mai aud şi azi, şi încă vă mai lăudaţi cu reuşita de atunci. Ba, aveţi ocazia de a retrăi momentele deosebite de altădată, pentru că ajungeţi în faţa unei persoane ce poate fi impresionată de palmaresul dumneavoastră anterior, care vă poate asigura şi în prezent supremaţia în drumul dumneavoastră spre alte succese.

 
  Gemeni
Programul este arhiîncărcat, termenele-limită vă presează, iar puterile dumneavoastră sunt restrânse. Vă apucaţi de treabă foarte serios şi nu vă lăsaţi până nu duceţi acţiunile începute la un nivel care să vă inspire stabilitate. Deşi sunteţi obosit şi randamentul nu e cel dorit, trageţi tare, motivat de o recompensă financiară promisă la final.

 
  Rac
Se fac promisiuni măreţe şi, pentru că vă place ceea ce se întrevede la orizont, vă implicaţi serios în acţiunile pe care le întreprindeţi, aşteptând cu interes roadele visate. Sunteţi mulţumit de ritmul în care evoluează lucrurile, dar succesul acestui demers depinde întru totul de energia pe care o investiţi pentru scopul propus. Viitorul este promiţător şi încercaţi să ajungeţi cât mai repede la obiectivul stabilit.

  Leu
Încercaţi să vă domoliţi energia în exces de care dispuneţi astăzi, pentru că tot acest zbucium nu este în avantajul dumneavoastră. Această dispoziţie fantastică de acţiune şi implicare ar fi fost mult mai bună în alte direcţii, nu în cea în care mergeţi acum. Fiind atât de surescitat sau nervos, puteţi declanşa greşeli ireparabile, care vă amintesc cât de adevărată este zicala „Graba strică treaba!“.

  Fecioară
Oriunde ajungeţi, sunteţi primit cu braţele deschise de oamenii care ţin la dumneavoastră şi vă apreciază sincer. Aţi putea primi laude în mod public, prin care vi se reconfirmă valoarea şi, astfel, simţiţi că aţi ajuns acolo unde meritaţi. Când sunteţi lăudat şi tratat la justa valoare, sunteţi capabil de victorii şi mai mari, dar aveţi nevoie şi de stimulente.

  Balanţă
Revine echilibrul în viaţa dumneavoastră sentimentală, pentru că staţi de vorbă cu partenerul şi descoperiţi ce a stat la baza animozităţilor anterioare. Vă bucuraţi, în sfârşit, amândoi de o perioadă tandră, intimă, calmă, în care aşezaţi în prim-plan nu numai sentimentele care vă leagă, ci şi raţiunea de a construi ceva solid împreună. Gesturile de iubire pot lua acum şi o formă materială.

 Scorpion
Consideraţi că aveţi dreptate într-o discuţie aprinsă şi apelaţi la toate armele accesibile pentru a avea câştig de cauză în faţa adversarilor la fel de vehemenţi ca şi dumnevoastră. Aveţi un as în mânecă, pe care-l veţi folosi la momentul cel mai potrivit pentru lovitura finală. Simţiţi că deţineţi supremaţia în această luptă şi faceţi tot posibilul să vă îngenuncheaţi adversarul.

 Săgetător
Se vorbeşte în cuplu despre dovezi de fidelitate şi de capacitatea fiecăruia dintre voi de a-şi onora promisiunile făcute cândva, la începutul relaţiei. Se ştie că dumneavoastră sunteţi omul care spune întotdeauna adevărul, dar acelaşi lucru îl apreciaţi şi dumneavoastră la ceilalţi, ca atare greu i-aţi putea trece cu vederea celui drag vreo greşeală. Priviţi foarte serios relaţia şi sunteţi încântat să vedeţi că partenerul simte la fel.

  Capricorn
Intraţi în contact cu oameni a căror influenţă nu este benefică asupra dumneavoastră. Sunt persoane ostile, periculoase, capabile de gesturi negative, care vă pot crea neplăceri.
Dacă cineva vă atacă astăzi verbal, faceţi tot posibilul să nu-i răspundeţi la provocări, pentru că reacţiile scot la iveală un caracter întunecat cu care nu vreţi să aveţi de-a face. Puteţi evita conflictul dacă impuneţi respect!

  Vărsător
Este o zi de-a dreptul neinteresantă, în care simţiţi că pierdeţi timpul în zadar. Vă mulţumiţi cu lucruri mărunte care, altădată, nu v-ar fi atras atenţia în nici un fel. Pentru că e vorba de chestiuni nesemnificative, nu vă concentraţi şi lăsaţi lucrurile să meargă în voia lor, fără a avea nimic de oferit! Vă întâlniţi cu oameni cunoscuţi, dar nici discuţiile cu ei nu aduc nimic deosebit în program.

  Peşti
Simţiţi nevoia să staţi mai mult singur, gândindu-vă la problemele dumneavoastră şi căutând răspunsuri la întrebările personale care vă frământă. Sunteţi un om sociabil, căruia nu-i place izolarea, tocmai de aceea e de mirare că fugiţi de lume şi vă retrageţi.
Nu lăsaţi să se apropie nici măcar persoanele dragi sufletului dumneavoastră, considerând că e doar problema dumneavoastră, pe care vreţi să o analizaţi şi să o rezolvaţi singur.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS