22.3 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024

Revelion Monden

V-au adus zâmbetul pe buze şi au stârnit hohote de râs cu fiecare ediţie difuzată. Pe rând, au întruchipat sute de personaje. În noaptea dintre ani vin din nou să vă încânte cu umor de calitate, readucând pe micul ecran poveştile „mondene“ ale momentului.

 

– Umorul de calitate are astăzi ca nume: „Mondenii“? Cum s-a născut acest format? Cine se face „vinovat“ de acest lucru?

– O parte din umorul de calitate care se face în România, poartă într-adevăr numele de „Mondenii“ şi asta nu este numai opinia noastră, ci şi a celor care ne privesc şi care ne-au votat drept cel mai bun serial românesc de comedie. Formatul acesta s-a născut acum doi ani şi jumătate la Prima TV, după care a urmat un casting pentru actori, în urma căruia am rămas patru.

– Există o muză care vă inspiră?

– Nu ştiu dacă se poate numi „muză“ baza noastră de inspiraţie, având în vedere că muza presupune mai mult ficţiune. „Materialul“ cu care noi lucrăm este, din păcate, real şi, de multe ori, trist de real.

– Va îmbrăca haine noi în 2009 umorul celor de la „Mondenii“? Ce personaje se vor alătura lui Bănel, Ramonei Bădescu, Elenei Udrea, Andreei Marin, sau lui Traian Băsescu?

– De-a lungul timpului, noul an a îmbrăcat întotdeauna haine noi pentru această emisiune. Aşadar, acest lucru e valabil şi acum… Nu putem însă şi, sincer, nu vrem să destăinuim nimic din ce va urma…

– Ce aşteptări aveţi pentru noul an?

– Având în vedere noile schimbări din politică, nu ne mai rămâne decât să sperăm că într-o zi vom trăi într-o ţară civilizată, cu repere reale.

– Unde vor petrece „mondenii“ noaptea dintre ani?

– „Mondenii“ vor petrece trecerea în noul an liniştiţi, alături de cei dragi, departe de agitaţia zilnică. În scurta pauză de Sărbători vom încerca să ne mai limpezim minţile şi să ne întoarcem cu noi resurse, că surse sunt, slavă Domnului…

– Echipa „Mondenii“ va respecta tradiţia sărutatului sub vâsc? Să ne aşteptăm la o căsătorie în familia umorului de calitate?

– Singura căsătorie pe viaţă din familia umorului numită „Mondenii“ este cea dintre noi şi meseria noastră. În rest… suntem nişte oameni responsabili, uniţi printr-o frumoasă prietenie.

– Ne vom putea distra şi în ultima zi a anului alături de voi?

– Ca în fiecare an, de Revelion, vom avea o ediţie specială „Mondenii“, care va prefigura câte ceva din schimbările din noul sezon al emisiunii. „Mondenii“ vor spune „adevărul“ lor despre ce s-a întâmplat în 2008 în lumea mondenă din România. Americanii au aflat ce este România, datorită surorilor Indiggo. Gigi Becali a pierdut alegerile în localitatea pe care a reconstruit-o. Mihaela Rădulescu s-a dezbrăcat pentru campania antifumat, a divorţat, iar acum se luptă pentru custodia lui Dani Oţil. Criza financiară a lovit întreaga lume, mai puţin România, unde leul se apără şi economia duduie. 2008 a fost un an electoral şi, ca de fiecare dată, un om politic a fost furat cu neruşinare la vot.

Corneliu Vadim Tudor şi Mitzura analizează situaţia, iar Oana Zăvoranu este făcută cu ou şi cu oţet de tribun. Traian Băsescu vrea să înceapă noul an electoral cu mintea limpede, aşa că se internează la o clinică de dezalcoolizare, de unde susţine tradiţionalul discurs de Revelion. Marian Vanghelie dezvăluie ce a pregătit pentru Vanghelion, Andreea Marin se apucă din nou de surprize, iar Nikita şi Naomi vor interpreta duetul anului.

Mondenii, pe scurt….

– Andreea Gramosteanu, actriţa care interpretează personaje precum Mihaela Rădulescu, Romaniţa Iovan şi Monica Gabor în parodia „Mondenii“, s-a născut în zodia Scorpion, pe 30 octombrie 1978.

– Angel Popescu s-a născut pe 30 aprilie 1974, în Capitală.

– Elena Udrea, Andreea Marin, mai bine zis actriţa Mirela Zeta, s-a născut în zodia Leu, pe 17 august 1982, în Bucureşti.

– Mihai Bendeac, actorul care interpretează personaje precum Traian Băsescu, Ştefan Bănică Jr. şi Bănel Nicoliţă în sitcom-ul „Mondenii“, este un Vărsător, de 25 de ani.

– După ce au debutat în 2006 şi au devenit un nume în divertismentul de televiziune, cei patru „mondeni“ au primit şi aprecierea cititorilor TV Mania, care i-au desemnat drept câştigători la categoria „Cel mai bun serial de comedie“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS