16.5 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024

HOROSCOP

Berbec

Începeţi săptămâna cu stângul, parcă toate merg de-a-ndoaselea, oricât v-aţi strădui dumneavoastră să ţineţi pasul. Primiţi prea multe refuzuri, vi se trânteşte de prea multe ori uşa în nas ca să puteţi spune că reuşiţi totuşi să duceţi ceva la îndeplinire. Din cauza atâtor hopuri, e normal să fiţi nervos şi să răbufniţi la un moment dat, ori într-o criză de panică, ori într-un acces de furie.

 

 

Taur

Sunteţi solicitat în două direcţii: serviciul cere încă multe de la dumneavoastră, dar, în acelaşi timp, şi persoana iubită vrea să vă implicaţi în problemele sale. Vă simţiţi prins între ciocan şi nicovală: nu-i puteţi spune şefului că aţi vrea să plecaţi mai repede acasă, dar nici partenerului nu-i puteţi veni iar cu scuza că aveţi o şedinţă. Trebuie să daţi prioritate acelei persoane care are cele mai mari pretenţii de la dumneavoastră.

 

 

Gemeni

Călătoriile sunt un coşmar, ori din cauza vremii, ori din cauza traficului. Orice kilometru în plus toarnă o picătură în paharul toleranţei, încât este firesc ca atunci când nu mai suportaţi să daţi în clocot. Atenţie: nervii pot genera situaţii riscante, conducând maşina nervos sau traversând strada după cum vă vine, deci oricum aţi lua-o, deplasările sunt cel mai mare stres al zilei, oricare ar fi mijlocul de transport folosit.

 

 

Rac

Situaţia financiară cunoaşte o ameliorare trecătoare, iar acest nou suflu apare exact când aveaţi mai mare nevoie de bani. Nu va dura mult senzaţia de bunăstare, pentru că tot ce primiţi aţi şi programat pentru diverse plăţi urgente. Nu vă gândiţi să-i daţi imediat pe cadouri şi aprovizionarea de Sărbatori, ci gândiţi-vă la datoriile şi facturile care îşi aşteaptă rândul. Vă veţi simţi excelent după ce veţi mai bifa o serie de obligaţii de pe listă.

 

Leu

Sunteţi cu gândul departe, la o destinaţie unde v-aţi propus să ajungeţi în foarte scurt timp. Pregătiţi totul dinainte, ca să fiţi sigur că veţi avea o călătorie perfectă. Sunteţi prevăzător încât încercaţi să vă gândiţi la orice detaliu care s-ar putea ivi pe parcurs, ca să aveţi soluţii pentru orice eventualitate.
Simţiţi că va fi o călătorie superbă, că veţi cunoaşte acolo oameni simpatici şi veţi trăi evenimente de vârf, de aceea vă lăsaţi cuprins de imaginaţie, călătorind cu gândul.

 

 

Fecioară

Ceva nu merge tocmai bine acasă. Lipseşte un mic detaliu pentru a putea spune că tot ce aţi aşteptat se întâmplă. Poate nişte prieteni vă anunţă că nu mai pot fi cu dumneavoastră de Sărbători sau vă treziţi cu o gripă când vă e lumea mai dragă, deci vă aflaţi în faţa unor situaţii neprevăzute care vă strică toată buna dispoziţie. Nu disperaţi, până la Sărbători mai sunt câteva zile şi totul poate reveni la normal, dacă nu lăsaţi pesimismul să vă cuprindă.

 

Balanţă

Starea psihică este foarte vulnerabilă, căci vă lăsaţi furat de idei care nu se vor materializa. Aveţi grijă ce aşteptaţi de la ceilalţi, pentru că nu se va împlini aşa cum vreţi.
Fiţi obiectiv, deschideţi bine ochii şi nu pretindeţi ceva ce nu puteţi obţine, altfel nu e decât o amăgire pe care o alimentaţi singur. Reveniţi cu picioarele pe pământ şi acceptaţi realitatea aşa cum este, chiar dacă doare.

 

 

Scorpion

Toate par să revină încet la normal în casa ta, relaţia cu partenerul de viaţă şi cu copiii cunoaşte o stabilizare benefică, renunţând la conflicte, la ton ridicat sau la nemulţumiri permanente.
Începeţi să intraţi în atmosfera Sărbătorilor, lăsând orice preocupări deoparte, pentru a fi alături de cei dragi.
Deşi uneori sunteţi Gică Contra, de data aceasta vă abţineţi de la critici şi refuzuri, lăsându-l pe el să decidă pentru amândoi.

 

 

Săgetător

Priviţi spre viitor cu dezamăgire, de parcă nu aţi dori să mai aibă loc vreodată sau, dimpotrivă, când vedeţi cât mai aveţi de aşteptat, vă pierdeţi orice interes. Timpul are o încărcătură specială pentru sufletul dumneavoastră şi trece în aşa fel încât devine apăsător pentru dumneavoastră: ori prea lent, când aţi vrea să ajungeţi imediat la un anumit scop, ori trece atât de repede, încât nici nu aveţi timp să respiraţi. Organizaţi-vă mai bine!

 

 

Capricorn

Inima dumneavoastră e plină de bucurie şi optimism, pentru că au loc evenimente frumoase, care vă ung pe suflet. Cât de mult aţi aşteptat acest moment şi ce bine vă simţiţi acum, când sunteţi direct implicat! Poate e întâlnirea cu cineva drag, poate e regăsirea unui moment de linişte doar pentru dumneavoastră sau un cadou pe care îl primiţi înainte, dar care vine ca o rază de bucurie. Au loc momente speciale, în care sunt implicate persoane dragi dumneavoastră.

 

 

Vărsător

Aşteptaţi cu sufletul la gură un anumit moment ce va avea loc în curând, iar nerăbdarea devine enervantă. Aţi vrea ca totul să se petreacă mai repede, pe loc dacă s-ar putea, pentru că aşteptarea este obositoare pentru dumneavoastră. Chiar dacă evenimentul mult aşteptat nu are loc acum, măcar primiţi garanţii şi veşti bune că totul se va petrece conform planului. Aveţi de ce să priviţi cu optimism şi încredere spre acel moment!

 

 

Peşti

Deşi vi se oferă o şansă rară, de care ar trebui să profitaţi, vă prinde pe picior greşit cu riscul de a rata totul din cauza suspiciunii sau a fricii de a încerca. Dacă staţi şi aşteptaţi să analizaţi ce se petrece, trenul va trece fără ca dumneavoastră să apucaţi să urcaţi în el. Învăţaţi să vă grăbiţi atunci când sunteţi pus în faţa unor decizii spontane. Cu cât staţi să vă gândiţi mai mult, cu atât riscul de a pierde şansa e mai mare!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU