21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

HOROSCOP

Berbec

Dacă zilele trecute aţi fost într-o situaţie critică, azi apare şi rezolvarea problemei. Aţi stat puţin în tensiune până aţi ajuns aici, dar aţi avut ceva de învăţat din această lecţie dură de viaţă. Vi se arată că oricând puteţi pierde ceva ce credeaţi că este definitiv câştigat şi că niciodată nu trebuie să vă culcaţi pe laurii victoriei, după ce v-aţi atins un scop. Oricând vi se poate lua înapoi lucrul câştigat, dacă nu luptaţi pentru a-l păstra!

 

 

Taur

Sunteţi generos, aveţi un suflet bun şi vă dedicaţi unui prieten care trece acum prin momente dificile. Sunteţi alături de el, încercaţi să-i ridicaţi moralul, îl compătimiţi şi preluaţi pe umerii dumneavoastră atât cât puteţi din responsabilităţile lui. Este modul dumneavoastră de a demonstra că sunteţi capabil de orice pentru cei la care ţineţi sau o modalitate de a-i întoarce serviciul celui care v-a fost alături când aţi trecut printr-o situaţie similară. Nu e plăcută atmosfera, dar prezenţa dumneavoastră contează!

 

 

Gemeni

Aveaţi o relaţie foarte bună cu un prieten, discutaţi, eraţi pe aceeaşi lungime de undă, dar azi nu mai reuşiţi să comunicaţi. Ceva s-a interpus între voi, poate îndoiala, poate bârfele unei persoane care vrea să vă despartă. Numai de voi depinde dacă veţi strica o frumoasă prietenie din cauza unui impas, ce ar putea fi trecut dacă aţi sta de vorbă sincer, pentru a lămuri situaţia. Explicaţiile reciproce ar avea un efect benefic în acest caz, deci nu fugiţi de dialog!

 

Rac

Ieşiţi în lume, vă alăturaţi grupurilor de oameni, pentru că numai în colectivitate vă simţiţi în siguranţă. Nu suportaţi să fiţi singur în această zi, de aceea veţi accepta orice invitaţie care v-ar scoate din casă sau din propria carapace. Să staţi acasă singur, cu grijile dumneavoastră, nu ar fi deloc recomandabil, pentru că aveţi nevoie să socializaţi. De la ceilalţi vin azi veştile şi soluţiile menite să vă aducă un plus de linişte.

 

Leu

Nu ştiţi ce atitudine să luaţi într-o situaţie ciudată: să reacţionaţi dur şi să faceţi ordine sau să tăceţi şi să rămâneţi în banca dumneavoastră, aşteptând ca lucrurile să se clarifice de la sine? Nu vă stă în caracter să vă retrageţi în umbră şi să aşteptaţi o minune, de aceea veţi prefera să luaţi taurul de coarne şi să puneţi problema în discuţie, pentru a o rezolva cât mai repede. Eraţi derutat şi nu ştiaţi ce să faceţi, dar iniţiativa de a înfrunta situaţia face lumină.

 

 

Fecioară

Banii sosesc azi de la o oarecare distanţă, deci staţi cu ochii pe poştaş sau pe vreun mesager care are veşti financiare pentru dumneavoastră. Dacă trebuie să plecaţi la drum, luaţi-vă o rezervă de bani la dumneavoastră, deoarece deplasările atrag mai multe cheltuieli decât de obicei. Vă puteţi trezi în faţa vreunei defecţiuni la maşină care vă va obliga să umblaţi la portofel şi, dacă nu aveţi banii respectivi la dumneavoastră, puteţi avea probleme. Ar fi mai bine dacă aţi putea amâna călătoriile!

 

Balanţă

Pentru că nu mai primiţi nici un răspuns din partea unui prieten sau pentru că vă tratează cu indiferenţă, începeţi să inventaţi tot felul de scenarii despre intenţiile sale, aruncând pe umerii lui o vină pe care poate nici nu o are. Vă comportaţi precum vulpea care nu ajunge la struguri. Pentru că amicul nu vă dă atenţia pe care o aşteptaţi, sunteţi gata să-l denigraţi, să-l alungaţi din viaţa dumneavoastră şi să luaţi măsuri radicale, arătând că nu mai vreţi să auziţi de el niciodată!

 

 

Scorpion

Aveţi nevoie de o discuţie serioasă cu o persoană a cărei superioritate o recunoaşteţi, în anumite privinţe. Ştiţi că este mai bine pregătită decât dumneavoastră, că are mai multă experienţă cu privire la problema care vă preocupă sau are o anumită influenţă în rezolvarea ei. Discuţia cu ea vă motivează, vă luminează, vă ajută să luaţi decizii, dar orgoliul nu vă lasă să îi mulţumiţi pentru ceea ce a făcut pentru dumneavoastră.

 

 

Săgetător

Preluaţi o sarcină nouă cu mult entuziasm şi, chiar dacă drumul până la succes e foarte lung, sunteţi dispus să faceţi orice pentru a reuşi. Poate dura zile sau luni, dar aveţi energia şi ambiţia necesare să mergeţi până la capăt. Trebuie să fiţi conştient că este greu ceea ce începeţi acum, roadele nu apar imediat, dar puneţi mare preţ pe victoria finală şi insistaţi s-o obţineţi. Sunteţi pregătit de orice confruntare pentru a demonstra ce sunteţi în stare!

 

 

Capricorn

Tot efortul depus până acum cu ambiţie, cu atenţie, cu maximă prudenţă a ajuns într-un punct din care puteţi privi lucrurile în ansamblu. Sunteţi mândru de ceea ce aţi realizat, vă felicitaţi că aţi avut răbdarea şi ambiţia de a parcurge acest drum dificil, care deja vă oferă roade. Un mare succes în carieră va încununa drumul parcurs de dumneavoastră în aceste luni, deci bilanţul ultimei perioade este mulţumitor.

 

 

Vărsător

O problemă din trecut a lăsat mari dubii în sufletul dumneavoastră, astfel încât acum, când ceva vă aduce aminte de cele petrecute atunci, nu prea vă trage aţa să mergeţi într-o direcţie similară. În loc să fi descoperit ce este de făcut pentru a nu retrăi situaţia respectivă, acum suflaţi şi în iaurt şi preferaţi să nu vă băgaţi, decât să greşiţi din nou. Poate tocmai pentru a repara situaţia vi se mai dă acum a doua şansă, deci ar fi păcat să o pierdeţi şi pe aceasta!

 

 

Peşti

Gândurile dumneavoastră negative sunt cei mai mari inamici astăzi, pentru că singur vă tăiaţi creanga de sub picioare cu tot felul de dubii, de temeri, de complexe pe care le transformaţi în piedici de netrecut. Dacă spuneţi mereu că e imposibil să ajungeţi la scopul propus, e normal ca totul să se destrame pe parcurs. Dacă nici nu încercaţi – de teamă să nu greşiţi – nu aveţi cum să ştiţi dacă ţelul dumneavoastră este posibil.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS