19.6 C
Craiova
miercuri, 22 mai, 2024

HOROSCOP

Berbec

Lucraţi în compania unor persoane foarte contradictorii: acum vă susţin şi participă efectiv la rezolvarea unei sarcini, acum vă trag înapoi şi vă obosesc cu tot felul de critici şi întrebări inutile. Nu daţi randament într-o astfel de situaţie, având impresia că fiecare pas înainte este urmat de alţi doi înapoi. Mai bine aţi lucra pe cont propriu decât cu astfel de colaboratori care mai mult vă încurcă.

 

 

Taur

Colegii nu vă respectă ritmul propriu de lucru, condiţiile de care aveţi nevoie pentru a munci cu precizie, nici măcar orele de somn sau de odihnă, deci aşteptaţi-vă ca azi să vi se ceară imposibilul în materie de „timp“. De exemplu, să terminaţi până la finalul zilei un proiect care ar necesita un interval mai lung de lucru sau să renunţaţi la pauza de masă pentru a vă ocupa de o sarcină urgentă.

 

 

Gemeni

Chiar dacă sunteţi nervos şi vă întoarceţi mai agitat acasă, liniştea din căminul propriu vă va ajuta să vă relaxaţi şi să uitaţi motivele de iritare de pe parcursul zilei. De fapt, discuţiile intime cu cei dragi vă vor arăta că v-aţi enervat degeaba şi că, după această eliberare prin conversaţii amicale, vă simţiţi mult mai bine. Dacă sunteţi stresat, nu ţineţi în dumneavoastră, povestiţi familiei ce vă doare.

 

Rac

Disputele se încing la tot pasul la serviciu. Şi dumneavoastră puneţi beţe în roate altora, cu tot felul de critici şi comentarii maliţioase, dar şi ceilalţi vă răspund la fel de dur. E greu de spus cine are dreptate, dar trebuie să vă căutaţi argumente puternice pentru a vă face auzit, fără a apela la nervi, la lacrimi sau la acuze la adresa celor care nu vă înţeleg. Nu întotdeauna ideile dumneavoastră sunt cele mai bune, deci n-ar strica să acordaţi atenţie opiniilor persoanelor din jur.

 

Leu

Dacă vi se oferă o şansă de afirmare, nu prea vă simţiţi în stare să profitaţi de ea. Poate vă prinde pe picior greşit, nu aveţi timpul necesar să vă implicaţi în ceea ce vi se cere sau nu aveţi cunoştinţele potrivite pentru a pune mâna pe norocul apărut din senin. Dacă nu sunteţi stăpân pe situaţie, ar fi bine să nu vă băgaţi, pentru că rezultatele ar fi sub aşteptări, iar orgoliul dumneavoastră ar avea de suferit în cazul în care nu luaţi nota maximă. Decât o notă de trecere, mai bine deloc!

 

 

Fecioară

Sunteţi mai tolerant decât ar fi cazul şi suportaţi cu stoicism vorbele dure şi lipsite de raţiune ale colegilor dumneavoastră. Ei vă atacă pe nedrept, iar dumneavoastră acceptaţi situaţia pentru că nu vreţi să turnaţi gaz pe foc fără motiv. Aşteptaţi ca ei să-şi dea singuri seama ce urât s-au purtat cu dumneavoastră.

 

Balanţă

Azi primiţi o veste proastă, care pune punct unei colaborări, unui proiect, unei etape care a avut şi momente frumoase de oferit. E ca şi cum v-aţi vedea cu persoana iubită care, în loc să vă învăluie cu vorbe dulci şi gesturi de afecţiune, vă spune franc în faţă „adio“. E normal ca şocul să fie mare, pentru că nimic nu prevestea acest final de drum, dar ar trebui să vă gândiţi serios la ceea ce a declanşat această ruptură.

 

 

Scorpion

Vă simţiţi excelent în medii populate, în colective numeroase, dar nu vă place să fiţi un simplu figurant, ci actor principal pe scena evenimentelor. Dacă tot e multă lume acolo unde vă aflaţi şi dumneavoastră, vreţi să atrageţi atenţia, să fiţi considerat un membru al elitei acestui grup, deci faceţi tot posibilul să ieşiţi din anonimat.

 

 

Săgetător

Contribuiţi efectiv la rezolvarea problemelor unei persoane mai mature, venind cu sfaturi, cu încurajări, cu „forţă de muncă“, dacă e necesar, deoarece simţiţi că a ajuns într-un punct în care nu se mai poate descurca. Sunteţi dispus să faceţi servicii oricui – dacă mai sunt şi plătite, sunteţi motivat odată în plus – pentru că dumneavoastră aveţi altă viziune asupra lucrurilor în care ceilalţi sunt direct implicaţi.

 

 

Capricorn

Altul intervine negativ în treburile dumneavoastră şi vă taie tot avântul. Simţiţi că bateţi pasul pe loc pentru că aţi făcut greşeala să apelaţi la un ajutor din afară, ce se dovedeşte complet inutil. Mai mult vă încurcă, de aceea ar fi de preferat să vă debarasaţi de asemenea tovarăşi dacă nu vreţi să stricaţi tot. Aveţi impresia că nimic nu înaintează, că pierdeţi timpul fără rost, dar, dacă tot staţi pe loc, folosiţi acest răgaz pentru a vă aduna puterile înainte de etapa următoare.

 

 

Vărsător

Dacă dumneavoastră nu aţi fi în colectivul din care faceţi parte, azi lucrurile ar stagna şi nimeni nu ar ajunge la nici un rezultat. Aveţi un efect stimulator asupra tuturor ori pentru că ştiţi cu ce să-i motivaţi să pună osul la treabă, ori pentru că aveţi o anumită autoritate asupra lor şi se vor implica mai mult de frică. Îi împingeţi de la spate, le arătaţi unde greşesc şi veţi fi de-a dreptul încântat de ritmul în care se mişcă lumea sub îndrumarea dumneavoastră.

 

 

Peşti

Aveţi nevoie de dovezi concrete de iubire, nu vă ajung doar vorbele frumoase şoptite la ureche. Aşteptaţi din partea celui drag angajamente certe, fapte şi mărturii care arată că e dispus să construiască alături de dumneavoastră ceva de viitor. Nu înseamnă că îl iubiţi mai puţin dacă el evită să vă ceară în căsătorie, dar aţi avea mai multă încredere în relaţia voastră dacă l-aţi vedea mai implicat. Ataşamentul şi dependenţa emoţională se pot transforma uşor în posesivitate şi patimă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS