Ingrediente: 4 fileuri de somon a câte 200 g fiecare, 4 linguri de coriandru proaspăt, tocat, 2 linguri de pătrunjel proaspăt, tocat, trei căţei de usturoi zdrobiţi, 1 linguriţă de boia dulce, 1/2 linguriţă de piper, 4 linguri de ulei de măsline, sucul şi coaja de la o lămâie.
Mod de preparare: Aşezaţi fileurile într-un vas din porţelan. Amestecaţi restul ingredientelor şi turnaţi peste peşte. Lăsaţi să stea la marinat timp de o oră. Încingeţi o tigaie antiaderentă sau un grătar şi frigeţi peştele timp de 4 minute pe fiecare parte, turnând deasupra marinata rămasă. Puteţi servi peştele cu garnitură de linte verde, sote de spanac, de legume sau de broccoli, fasole verde, sparanghel.
Somon marinat în stil marocan
ȘTIRI VIDEO GdS
Ultimele stiri
Toate
- Toate
- Administratie
- Admitere
- Advertoriale
- Afaceri de succes
- Agricultura
- Auto
- Autostrada Olteniei
- Bacalaureat
- Bancuri
- Bani & Afaceri
- Bani Europeni
- Baschet
- Black Friday
- Casa si gradina
- Cultura
- Diete si fitness
- Dolj
- Educatie
- Europa
- Eveniment
- Featured
- Finante
- Fotbal
- Gadgets
- Gaming
- Gazeta mea
- Gorj
- Handbal
- Horoscop
- Imobiliare
- International
- Interviu
- Investigatii
- IT&C
- Local
- Magazin
- Mama si copilul
- Medicina
- Mehedinţi
- Mobile
- National
- Olt
- Oltenia Business
- Opinii
- Politica
- Publireportaj
- Razboi Ucraina
- Retete culinare
- Sanatate
- Sport
- Stiri mondene
- Tehnologie
- Tenis
- Vacante si calatorii
- Vâlcea
- Viata sanatoasa
- Volei