21.7 C
Craiova
duminică, 9 iunie, 2024
Știri de ultima orăMagazinCasele, în straie de sărbătoare

Casele, în straie de sărbătoare

Crăciunul se apropie cu paşi repezi, iar casa trebuie să îmbrace haine de sărbătoare. Bradul cumpărat din piaţă va trebui împodobit. Şi etajerele sau pervazurile de la geam îşi aşteaptă „chiriaşii“ de Crăciun, iar o simplă raită printr-un supermarket poate rezolva problema podoabelor. Pentru început, în coşul de cumpărături se strecoară o coroniţă, la 13,08 lei. Vin să îi ţină companie câteva ornamente de brad: un set de globuri de sticlă decorate – 9, 98 lei, câteva steluţe decorative – şase bucăţi la 9,98 lei, un glob de sticlă pictat manual – 7,72 lei, un set de 12 globuri uni – 6,3 lei, câteva fire de beteală de brad – 5,3 lei, un vârf de brad din sticlă suflat manual, cu clopoţei – 29 de lei, dar şi o instalaţie cu 140 de leduri colorate – 16,65 lei.

Ornamente pentru întreaga locuinţă

Nu numai bradul trebuie împodobit. Pentru exteriorul casei, ajung în coşul de cumpărături şi trei Moşi Crăciun agăţaţi pe un tub luminos – 54,73 lei, dar şi doi care urcă spre lună – 47,59 lei. Şi pentru că micuţul a scăpat din mână globul muzical cumpărat anul trecut, astăzi altul îl va înlocui. Cu felinarul şi pomul de Crăciun care îl luminează pe Moş, dar şi fulgii de nea care îşi încep dansul pe acordurile colindului „Stile Nacht“, noul glob se alătură restului cumpărăturilor în schimbul sumei de 29,9 lei.
Cum şi pe pervazul ferestrei trebuie aşezat un ornament, mai punem în coş o lampă din lemn cu şapte beculeţe, care costă 19,9 lei. Pentru fereastra din living, alegem un om de zăpadă luminos, cu model pe ambele părţi, la 19,9 lei. Rafturile din sufragerie urmează să găzduiască şi ele câţiva omuleţi din lemn pictaţi manual, la 25,9 lei. Un Moş Crăciun cu felinar, destinat balconului, îşi găseşte locul printre ornamentele din coş, la preţul de 49,9 lei. Pentru cadourile de sub brad alegem câţiva săculeţi de Moş Crăciun, setul de două bucăţi costând 39,9 lei. Cum de pe masa de Crăciun nu trebuie să lipsească lumânările, un suport cu oameni de zăpadă prinşi în horă, pictaţi manual, vor aduce cu ei atmosfera de bună dispoziţie a iernii. În schimbul sumei de 19,9 lei, ei vin să încheie cumpărăturile, astfel încât casa să îmbrace straie de sărbătoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS