18.7 C
Craiova
vineri, 24 mai, 2024

HOROSCOP

Berbec

Tensiunile care se resimt în jur deranjează pe toată lumea. Dumneavoastră reuşiţi să treceţi peste neplăceri, fără să puneţi la suflet, dar cei care vă sunt aproape vor suferi. Nu ştiţi cum să le alungaţi supărarea, pentru că nu aveţi diplomaţia de a le distrage atenţia de la ceea ce i-a nemulţumit, ci, dimpotrivă, turnaţi gaz pe foc şi mai tare, declanşând tristeţi şi crize în sufletele lor. Fiţi mai amabil cu cei la care ţineţi.

Taur

Nu se poate vorbi azi de iubiri pasionale, profunde, definitive, ci mai mult de un joc al seducţiei, care vă pune la încercare talentele de cuceritor. Flirtul este mult mai plăcut decât declaraţiile şi angajamentele sentimentale, de aceea partenerul nu inspiră forţa de a clădi o relaţie de viitor. Dacă speraţi deja la căsătorie după o banală întâlnire, visaţi cam departe!

 

Gemeni

Este o zi intensă, cu o încărcătură emoţională deosebită, pentru că tot ce trăiţi este la cote afective maxime.

Când depuneţi atâta energie în visele dumneavoastră, este firesc să ajungeţi repede la rezultate. Dacă mai sunteţi şi stimulat de cei care ţin la dumneavoastră, sunteţi capabil de mari reuşite, dar aveţi nevoie de încurajări.

Rac

Vă întoarceţi acasă cu sufletul plin de bucurie, pentru că ştiţi că numai acolo veţi avea parte de o atmosferă relaxantă, armonioasă, caldă. Relaţia cu copiii este excelentă. Vedeţi câtă nevoie au de dumneavoastră şi vă dedicaţi lor cu toată pasiunea, ca un părinte responsabil şi mulţumit de odraslele sale. Partenerul de viaţă vă este alături cu adevărat, iar dragostea, înţelegerea şi intimitatea sunt valorile pe care puneţi acum cel mai mare preţ.

Leu

Lipsa de evenimente vă face să alunecaţi spre o stare de plictiseală ce poate fi periculoasă pentru psihicul dumneavoastră. Pentru că nu ajungeţi încă la rezultatele sperate, nu mai depuneţi aceeaşi pasiune, ci începeţi să vă detaşaţi. Deocamdată, nu apare nici un stimulent care să vă ajute să vă recăpătaţi energia caracteristică, ci preferaţi să vă retrageţi o zi în umbră.

Fecioară

Părinţii joacă un rol special astăzi în chestiunile familiale. Dacă părintele sunteţi dumneavoastră, veţi prelua sarcinile dificile, cu scopul de a restabili liniştea şi armonia în familie. Dacă este vorba, de fapt, de părinţii dumneavoastră, vă veţi arăta mult mai preocupat de soarta lor şi de comunicarea cu ei. Nevoia de ocrotire este la cote maxime şi este o adevărată plăcere să împărţiţi grijă şi dragoste celor dragi.

Balanţă

De voie, de nevoie, luaţi o pauză. Aveţi nevoie de această detaşare, pentru că de pe margine puteţi privi lucrurile altfel decât până acum, luând o decizie matură. Nu insistaţi să continuaţi un drum care stagnează. Dacă veţi fi direct implicat în miezul acţiunii, nu veţi mai avea timp de analize profunde.

Scorpion

Răbdarea dumneavoastră are o limită. Cât să mai toleraţi o situaţie care nu mai aduce nici un profit? Este timpul să analizaţi foarte serios dacă merită să continuaţi un drum ce pare să nu se mai sfârşească sau care nu mai are nimic de oferit. Sunteţi genul de om tranşant, care se bazează pe principiul „ori totul, ori nimic“, de aceea nu va fi ceva neobişnuit să puneţi punct brusc şi irevocabil unei situaţii care nu vă mai satisface. Faceţi loc noului să apară în viaţa dumneavoastră!

Săgetător

Lumea priveşte cu suspiciune opiniile dumneavoastră, de parcă nu ar avea încredere în ceea ce spuneţi, dar atitudinea lor ostilă se bazează pe altceva: teama de schimbare! Dumneavoastră sunteţi omul care este dispus să încerce căi noi, soluţii originale, nu suportaţi nici rutina, nici lucrurile înrădăcinate pentru totdeauna. Vreţi mereu altceva, dar nu aveţi parte de prieteni la fel de deschişi la nou ca şi dumneavoastră. Aşteptaţi-vă la refuzuri, eschive şi scuze care vă fac să bateţi pasul pe loc. Nu ţineţi cont de ei, ci acţionaţi!

Capricorn

Nu sunteţi genul de om care se aventurează spre vise măreţe fără ceva concret pe care să se bazeze, dar trebuie să mai lăsaţi şi fantezia să zburde, nu vă tăiaţi singur avântul cu o atitudine de om sobru, care nu-şi permite să rişte. Inventaţi strategii originale şi îndrăzneţe, fără să vă tot gândiţi la consecinţe! Veţi vedea că, lăsând lucrurile să se desfăşoare liber, ajungeţi mai repede la rezultate. Bucuraţi-vă de tot ce trăiţi, fără teama de a greşi!

Vărsător

Aveţi parte numai de satisfacţii în activităţile nou-începute sau pe care le iniţiaţi chiar acum. Vi se cere mult curaj să porniţi ceva nou, dar nu amânaţi nimic pentru că simţiţi că va aduce rezultate dintre cele mai bune. Vă bucură mulţumirea de pe chipul celui de lângă dumneavoastră.

Peşti

Intervenţia dumneavoastră în treburile altuia are un efect liniştitor, pentru că priviţi totul mult mai calm. Un sfat oferit la momentul potrivit, o mângâiere sau o vorbă bună de încurajare la greu au efecte excelente asupra unui psihic obosit. Veţi sări imediat în ajutor pentru că ştiţi cât de importantă e susţinerea morală!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS