15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

HOROSCOP

Berbec
Sunteţi implicat trup şi suflet într-o acţiune de durată, dar drumul până la succes este plin de piedici.

 Taur
Aveţi nevoie de susţinerea unui prieten, care va înţelege prin ce treceţi. Nici nu doriţi alt gen de ajutor decât să ştiţi că cineva vă ascultă şi vă este alături.

 Gemeni
Trebuie să vă implicaţi mai mult în viaţa unor persoane mai în vârstă. Poate o rudă are nevoie de ajutorul dumneavoastră şi vă priveşte ca pe salvatorul său, deci nu vă eschivaţi când vi se cere ajutorul.

 Rac
Grijile pentru cei dragi vă copleşesc, astfel încât nici nu vă puteţi odihni noaptea aşa cum se cuvine. Sunteţi mereu stresat, vă gândiţi ce să mai faceţi ca să le oferiţi totul.

Leu
Oboseala vă blochează orice iniţiativă. Chiar dacă aţi face un efort să depăşiţi blocajele de azi, oricum nu ajungeţi prea departe, pentru că există mereu ceva ce vă opreşte.

 Fecioară
Norocul ţine cu dumneavoastră la serviciu, de parcă vă apare în cale exact persoana de care aveţi nevoie pentru a rezolva o problemă profesională.

 Balanţă
Intraţi în contact cu un prieten care are probleme, iar discuţiile cu el vă supără sau aveţi o atitudine retrasă şi nu prea vreţi să vorbiţi cu nimeni.

Scorpion
Un eveniment fericit mult aşteptat este gata să se producă. Aţi muncit mult până aţi ajuns aici, iar acum aveţi garanţia că, foarte curând, va deveni realitate.

 Săgetător
Ceva vă spune să nu aveţi încredere în promisiunile pe care cineva vi le face doar pentru a vă simţi mai bine sunt doar linguşeli

 Capricorn
Sunteţi tras în două direcţii şi nu ştiţi cui să daţi prioritate. Cel care va trebui să vă câştige toată atenţia este cel pe care îl iubiţi cel mai mult.

 Vărsător
Banii pe care îi primiţi azi sunt mult sub aşteptările dumneavoastră. Consideraţi că aţi merita mai mult pentru efortul depus.

 Peşti
Un risc neaşteptat intră în acele planuri ce păreau foarte clar stabilite. Nu vă bucuraţi că aţi ajuns acolo unde vă doreaţi, pentru că oricând se poate ivi o situaţie care să schimbe lucrurile

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS