11.4 C
Craiova
miercuri, 29 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinSexy şi provocatoare

Sexy şi provocatoare

Armă de seducţie sau pur şi simplu aerul de senzualitate pe care îl conferă lenjeriile intime le determină pe doamne să acorde o importanţă deosebită alegerii acestor piese.

În încercarea de a descoperi modalitatea de a se simţi senzuală, dar şi pentru a intra în posesia unei arme sigure de seducţie, doamnele îşi fac drum cel puţin o dată pe lună în magazinele de lenjerie intimă. Lenjerii din dantelă cu imprimeuri, piese inspirate de stilul nautic sunt articole în faţa cărora nici cea mai pretenţioasă doamnă nu poate rezista.

Preferate sunt produsele celor de la Triumph. Le ajută să se claseze pe locurile fruntaşe materialele de cea mai bună calitate, prezentarea deosebită şi, nu în ultimul rând, confortul. Atrage atenţia şi cucereşte un compleu fin inspirat de curentul Marine Look. Sutienul costă 66 de lei, iar slipul 31 de lei. Bumbacul moale şi dantela elastică şi cu design floral dau un plus de confort acestor piese. Sutienul sexy are cupe push-up, bretele cu buline şi un detaliu detaşabil de forma unei ancore. String-ul este şi el dotat cu acelaşi accesoriu metalic. La fel şi bustiera.

Alt model la acelaşi preţ te duce cu gândul la zilele călduroase de vară, la briza mării. Bustiera, string-ul şi maioul sunt confecţionate dintr-un material cu o textură mătăsoasă. Dantela discretă este perfect combinată cu materialul imprimat cu dungi, în vreme ce alt compleu surprinde cu un hipster ultrasexy, confecţionat dintr-un material stretch, cu dungi alb-albastre în contrast cu tivul de culoare roşie. Preţul acestuia din urmă este 108 lei.

 

Lupta pentru supremaţie

 

La mare concurenţă sunt piesele de lenjerie de la Jolidon. Un sutien din saten bleu cu imprimeuri florale costă 51,8 lei, iar slipul, 32,4 lei. Interesante sunt şi compleurile cu sutien şi chilot, cel dintâi cu bretele subţiri pentru un aspect deosebit, la un preţ de 47 de lei. Pentru o seară fierbinte de iarnă potrivit ar fi un compleu dintr-o broderie cu efect strălucitor la un preţ de 108 lei, iar pentru hainele foarte decoltate, un compleu simplu, dar cu o croială a sutienului realizată special pentru decolteurile îndrăzneţe. Preţul său este 99 de lei. Pentru un efect deosebit, indicat ar fi un compleu din dantelă, chilot gen pantalonaşi, la preţul de 85 de lei. Croiala sexy şi detaliile rafinate conferă un aspect care cu siguranţă va seduce. Piesa de rezistenţă este însă un compleu cu broderie deosebită, cu luciu seducător, pe un tul transparent combinat cu satin nobil, într-o croială splendidă, care costă 150 de lei. Dacă vreţi să vă surprindeţi partenerul, puteţi ascunde irezistibilele compleuri sub un halat gros, potrivit sezonului, la 79 de lei. Dacă iubiţi mătasea, puteţi alege unul din acest material, la preţul de 89 de lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS