14.6 C
Craiova
miercuri, 29 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinBucătăria de weekend

Bucătăria de weekend


Pui cu ananas şi mentă

Ingrediente: 200g piept de pui, 100 g ananas, 50 g smântână, busuioc mărunţit, mentă verde mărunţită, 2 căţei de usturoi şi unt.

Mod de preparare:

Se pune un cub de unt în tigaie şi se căleşte pieptul de pui tăiat cuburi. Se adaugă smântâna, menta, busuiocul, ananasul cuburi şi la sfârşit usturoiul pisat şi se stoarce puţină zeamă de lămâie. Se ornează cu două-trei felii de ananas.

Clătite cu ciocolată şi toping

Ingrediente: făină, ou, zahăr vanilat, ulei, apă minerală, ciocolată şi toping.

Mod de preparare: Se face compoziţia de clătite din făină, ouă, zahărul vanilat, ulei, apă minerală. Când sunt gata se umplu cu ciocolată sau finetti. Se pot servi cu toping.

Reţete oferite de Restaurantul „Monte Cristo“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS