16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinPantofii potriviţi pentru seara nunţii

Pantofii potriviţi pentru seara nunţii

Se ştie că mireasa este în centrul atenţiei la o nuntă. Tocmai din acest motiv durează aşa de mult pregătirile pentru domnişoarele care urmează să se căsătorească.

După ce toate cumpărăturile au fost făcute, în ceea ce priveşte ţinuta, ultimul detaliu de care trebuie avut grijă sunt pantofii miresei. Aceştia sunt consideraţi de toate doamnele şi de stilişti o problemă majoră. O dată pentru că trebuie căutat modelul cel mai apropiat de cel al rochiei şi apoi trebuie găsit un calapod comod. Mai trebuie avut în vedere tocul pantofilor, deoarece mireasa nu trebuie să fie mai înaltă decât ginerele. Sunt foarte multe detalii pe care viitoarele mirese nu trebuie să le omită când merg la cumpărături.
Pantofii miresei sunt punctul final al cumpărăturilor. Chiar dacă în cazul unor rochii de mireasă pantofii sunt ascunşi, să nu credeţi că nu se vor vedea şi nu înseamnă că nu trebuie să le acordaţi atenţie. Este bine ca viitoarele mirese să fie însoţite la cumpărături de mamă, de soacră sau de prietenele cele mai apropiate pentru a asculta mai multe păreri şi pentru a face o alegere potrivită.
Când merg să cumpere pantofi, multe domnişoare iau cu ele rochia de mireasă pentru a fi sigure de alegerea făcută. Pentru a scăpa de această greutate, este indicat să se măsoare lungimea rochiei şi apoi se face comparaţie cu tocul de la pantof.

Pantofi cu aplicaţii sau cu broderie

La o nuntă nici nu se pune problema ca mireasa să nu poarte pantofi cu toc. Se ştie că tocurile înalţă şi dau senzaţia unei siluete mai subţiri. Trebuie avută însă grijă la înălţimea lor. Miresele trebuie să aleagă un model care să le permită mobilitatea piciorului. De asemenea, pentru confort, indicaţi sunt pantofii cu o talpă mai groasă, iar tocul să nu fie foarte subţire.
În funcţie de modelul ales, viitoarele mirese trebuie să se gândească la pedichiură şi la aspectul plăcut al picioarelor. Oricum ar arăta pantofii, miresele nu trebuie să renunţe la dresul alb, care îmbracă piciorul foarte elegant.
Puteţi să alegeţi între modele cu vârful sau călcâiul decupat. La modă sunt şi cei cu vârful ascuţit, care sunt mai eleganţi. Pentru cele care poartă mărime mare la picior este indicat pantoful cu vârful rotund, care dă impresia de mărime mai mică. Pantofii pot fi simpli sau cu multe aplicaţii. Dacă au norocul, viitoarele mirese pot găsi încălţăminte care să aibă elemente ce se regăsesc şi pe rochia de mireasă: culoare, broderie, aplicaţii de pietre strălucitoare sau dantelă.
Un indiciu pe care îl dau specialiştii este cumpărarea a două perechi de pantofi. Se alege una principală, pentru prima jumătate a zilei, şi o pereche mai joasă şi mai comodă care se poartă la câteva ore după începerea petrecerii, atunci când picioarele miresei obosesc.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS