18.4 C
Craiova
sâmbătă, 21 septembrie, 2024
Știri de ultima orăMagazinÎncălţămintea toamnei, elegantă şi confortabilă

Încălţămintea toamnei, elegantă şi confortabilă

Pantofi, cizme şi ghete elegante şi confortabile vin să încânte şi să cucerească ochii cumpărătorului rătăcit prin magazinele de încălţăminte.

Ca şi în cazul machiajului sau al accesoriilor, sezonul rece aduce cu el trendul metalic, deopotrivă retro şi îndrăzneţ, care mizează în primul rând pe feminitate şi confort. Aceste reguli se aplică şi în cazul încălţăminţei de sezon. Modelele din vitrinele magazinelor de profil deja vă fac cu ochiul, aşa că nu e decât un pas până la achiziţionarea lor. În plus, încălţămintea din anii trecuţi s-a demodat sau nu corespunde necesităţilor de peste zi. O vizită scurtă în magazinele de profil se va lăsa cu siguranţă cu cumpărături. La prima vedere, fac cu ochiul de pe raftul de sus din stânga câteva modele de pantofi din piele de la Pikolinos. Sunt interesante, moderne şi, pe lângă designul irezistibil, au şi alte calităţi, deloc de ignorat. Partea interioară este prevăzută cu o soluţie pe talpă care absoarbe transpiraţia, degajând un miros plăcut. Preţul lor, 249 de lei. Şi un pantof sport ar fi potrivit pentru ultimele zile de toamnă. Sunt tot de la Pikolinos şi costă 139 de lei. Şi totuşi, parcă tot pentru o pereche de ghetuţe ar opta. Preţul lor, 359 de lei. La ele s-ar asorta de minune şi o poşetă din piele, de la aceeaşi firmă, la 379 de lei. Simplă, dar în acelaşi timp elegantă este şi perechea de cizme al căror preţ este de 379 de lei.

 

Eleganţă şi bun-gust

 

Pe un raft învecinat, altă firmă, Johnny Group, vine cu ultimele creaţii în domeniul încălţăminţei din piele. Şi nu orice piele, ci una specială, de fapt, o esenţă din piele care îşi păstrează forma caracteristică. Modelele propuse de cei de la Johnny Group vorbesc de eleganţă şi confort, începând cu pantofii de zi cu talpă bram, la 150 de lei, şi continuând cu cizmele, al căror preţ variază între 259 şi 299 de lei sau cu ghetele (259 de lei) cu accesorii metalice sau simple. Aceeaşi eleganţă care provine din simplitate se regăseşte şi la Josef Seibel, vecinii de raft. Creatorii acestor piese de încălţăminte au făcut un pantof cu o construcţie specială, prevăzută cu găuri de masaj în talpă, branţ detaşabil şi cu fibră de carbon care absoarbe mirosul de transpiraţiei. Preţul lor, 179 de lei. Cizmele şi ghetele sunt prevăzute cu cusături impermeabile. Preţul lor, 198 de lei. Şi pentru domni au fost create modele elegante şi confortabile, cu tălpi care au prevăzute canale de aer, care permit circulaţia acestuia din interior spre exterior şi invers, cu material antibacterian pentru umiditate şi atenuarea şocului în călcâi.

Preţul unei astfel de perechi de ghete bărbăteşti atinge 239 de lei, în vreme ce o pereche de pantofi costă 189 de lei. Interesante sunt şi modele celor de la Tamaris, care se adresează doamnelor. Cu o construcţie aparte, cu o pastilă pusă în toc pentru a atenua şocurile pe călcâi, acestea cuceresc chiar şi pe cel mai exigent client. Preţul lor, 279 de lei. În faţa unei oferte atât de interesante cumpărătorul se poate abţine cu greu, aşa că în coşul de cumpărături îşi fac loc o pereche de cizme pentru doamnă şi una de ghete pentru domn.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII