17.9 C
Craiova
miercuri, 22 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinCiorapii, vedetă de sezon

Ciorapii, vedetă de sezon

Sezonul de toamnă/iarnă 2007/2008 se vrea a fi un omagiu adus siluetei feminine, mai ales de la talie în jos. Ciorapii de toate tipurile şi culorile sunt protagoniştii anotimpului rece.

În acest sezon, ciorapii de toate culorile, indiferent că e vorba de dresuri sau colanţi, cunosc o revenire fulminată. La modă va fi stilul anilor ’80 cu motive fanteziste de toate felurile, de la cel scoţian până la imprimeuri animaliere, la culori aprinse, precum galbenul „vibrant“ până la roşul aprins. Nu sunt omise nici albul sau negrul, de preferinţă opace, pentru a ascunde defectele şi imperfecţiunile şi pentru a ţine de cald picioarelor atunci când costumaţia aleasă este o fustă sau un pantalon scurt. Dresurile clasice de culoarea piciorului au pierdut vizibil teren, în acest an, toată atenţia îndreptându-se spre modele vii, care atrag privirea şi care pregătesc revenirea în forţă a fustei mini.

Cu picioarele la vedere

În acest an, aşadar, sunt la modă picioarele „la vedere“, totuşi bine acoperite de ciorapi care nu pot trece neobservaţi şi care, în acelaşi timp, sunt o armă eficientă împotriva frigului.
Una dintre noutăţile sezonului este asortarea lor cu pantofii, alături de care creează un look total, pentru doamnele cu personalitate care vor să fie în pas cu moda. Combinaţia cromatică nu contează, în acest sezon fiind permise chiar şi cele mai îndrăzneţe abordări, în timp ce doamnele care nu sunt adeptele unui look agresiv pot opta pentru stilul monocromatic. Dacă până acum pantofii se asortau întotdeauna cu geanta, din acest an, o dată cu tendinţa de asortare a pantofilor cu ciorapii, doamnele au posibilitatea de a alege orice geantă doresc, cu condiţia însă ca aceasta să nu fie prea extravagantă, având în vedere că atenţia este focalizată pe combinaţia pantofi – ciorapi. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS