15.6 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinAlegerea ţinutei domnişoarelor de onoare

Alegerea ţinutei domnişoarelor de onoare

Sezonul nunţilor este în toi. După miri şi naşi, domnişoarele de onoare sunt personaje foarte importante. Multe dintre responsabilităţi cad şi pe umerii lor, însă o primă problemă o întâmpină la alegerea ţinutei pentru nunta la care vor participa.

Creatorii de modă au spus că în această toamnă se poartă nuanţele de mov, lila, roşu şi materiale cât mai şic. Deşi este normal ca mireasa să strălucească în ziua nunţii, nici domnişoarele de onoare nu trebuie să se lase mai prejos. Specialiştii spun că tradiţia populară nu permite ca domnişoarele de onoare să poarte alb. Unele mirese decid ca toate domnişoarele de onoare să se îmbrace la fel sau cel puţin să poarte aceaşi culoare.
Creatorii de modă lansează rochiile de mătase. Se poartă cele strâmte la bust pentru că scot în evidenţă talia. Sunt în vogă culorile vii, machiajul cât mai natural şi s-a demodat sclipiciul. De asemenea, sunt recomandate rochiile în nuanţe de mov sau roşu, cu breteluţe, accesorizate cu eşarfe.
La fel de bine se potrivesc unei asemenea ocazii şi rochiile roz. Întrucât culoarea este delicată, machiajul şi accesoriile trebuie să fie în ton.

Ţinuta, în funcţie de locaţie şi de anotimp
   
Atunci când mergeţi la cumpărături, trebuie să ţineţi cont de mai multe aspecte. Prima dată trebuie să vă gândiţi la perioada în care ale loc nunta. Apoi, trebuie să vă gândiţi la locaţia pentru petrecere. Aceasta se poate desfăşura la terasă, undeva în afara oraşului, unde posibilităţile de a schimba ţinuta sunt reduse, sau la un restaurant. În funcţie de aceste locaţii, vă alegeţi rochia.
Domnişoarele de onoare şi cumnatul de mână se aleg dintre prietenii necăsătoriţi. Mireasa şi ginerele trebuie să îi aşeze la masa lor sau la una apropiată, pentru că, după miri şi naşi, ei au rolurile cele mai importante. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS