14 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinHaine de toamnă pentru grăsuţi

Haine de toamnă pentru grăsuţi

Designerii nu i-au uitat în acest sezon nici pe oamenii cu greutate. Au creat pentru ei ţinute lejere, blugi moderni, bluzoane, dar şi pantofi sau adidaşi, mărimile 46 – 50.

Pentru doamnele şi domnii care trăiesc pe picior mare la propriu şi pentru oamenii cu greutate, designerii au creat produse şi mărimi speciale. Toate însă în pas cu tendinţele actuale. Doamnele plinuţe pot achiziţiona fuste de blugi, accesorizate, mărimile 50 – 64 la 80 de lei. Şi dacă până nu demult visau şi ele la o pereche de jeanşi şi treceau cu regret printre rafturile magazinelor de profil, bombănind în barbă că toată lumea se gândeşte numai la tinerele acelea subţiri şi creează numai pentru ele, astăzi îşi vor putea achiziţiona o pereche pe mărimea lor. Acestea variază între 46 şi 50, iar preţul este de 100 de lei. Şi bărbaţii cu greutate pot opta pentru o astfel de pereche. Există mărimi şi pentru ei, de la 60 la 82. Preţul este acelaşi, ca şi în cazul blugilor de damă. Şi o pereche de raiaţi ar fi indicaţi, căci se apropie zilele răcoroase de iarnă. Aşa că puteţi opta pentru un astfel de model.
Mărimile variază între 60 şi 75, iar preţul între 50 şi 100 de lei. Cel mai potrivit accesoriu de vestimentaţie pentru o astfel de pereche de pantaloni ar fi o cămaşă la 40 de lei. Mărimile se încadrează între 60 şi 70. La fel de bine, la o astfel de ţinută s-ar asorta o vestă de blugi la 60 de lei. Vecine de raft le sunt şi câteva veste de tercot la 65 de lei şi din tricot la 40 de lei.

Pentru cei care trăiesc pe picior mare

Şi dacă doamnele vor să înlocuiască fustele din stofă cu o pereche de pantaloni din stofă, acum o pot face, căci pentru acest sezon designerii au creat câteva modele.
Preţul lor este de 50 de lei. Le pot alege doamnele care poartă mărimea 50, dar şi cele care au ajuns la 64. Se pot strecura printre lucrurile cumpărate şi câteva pulovere, al căror preţ oscilează între 60 şi 100 de lei, în funcţie de model. Ceea ce lipseşte ţinutei acum este o pereche de încălţăminte de sezon. Perechea uzată de pantaloni, făcută la comandă, care s-a stricat de atâta purtat poate fi înlocuită acum cu o pereche de pantofi din piele la 180 de lei. Mărimile se încadrează între 46 şi 50. Şi o pereche de adidaşi ar fi potrivită. Preţurile se încadrează între 150 şi 210 lei. Şi pentru domnul cu greutate de acasă puteţi achiziţiona o pereche de ghete sport la 210 lei. Cu siguranţă va fi încântat de cadou, care va completa perfect treningul de bumbac pe care aveaţi de gând să i-l daţi de ziua de naştere, care se apropie cu paşi repezi. Preţul acestuia este de 70 de lei. Până la plecarea din magazin se mai strecoară în coşul de cumpărături câteva perechi de chiloţi bărbăteşti cu şliţ şi fără la 10 lei, dar şi câteva maieuri, tot la 10 lei. Şi o jachetă bărbătească ar fi utilă. Se găsesc mărimi care variază între 60 şi 70, la un preţ de 85 de lei. Pentru serile răcoroase şi zilele geroase, recomandabil ar fi o geacă groasă, căptuşită, cu fermoar. Mărimile pornesc de la 60, în vreme ce preţul se încadrează între 120 şi 150 de lei. Dacă sunteţi adeptul stilului sport, puteţi achiziţiona o geacă de blugi, căptuşită, la 100 de lei.

Pentru o seară deosebită

 Şi dacă problema ţinutelor de zi şi a celor sport a fost rezolvată pentru oamenii cu greutate, se ia în calcul achiziţionarea unui costum elegant pentru ocazii deosebite. Oferta magazinul dispune de cinci modele italieneşti pentru grăsuţul înalt, pentru cel scund, pentru cel cu burtă foarte mare. Preţul unui astfel de produs vestimentar este de 400 de lei. Şi dacă vreodată grăsuţul va reuşi să se descotorosească de câteva kilograme, precaut, îşi achiziţionează o curea din piele. Lungimea ei, doi metri, preţul 40 de lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS