16.7 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

HOROSCOP

Berbec

Aţi ajuns la capătul unei acţiuni şi acum vă bucuraţi de rezultatele pe care le meritaţi. E posibil ca acest final să nu fie tocmai cel aşteptat. Poate e vorba de un sfârşit brusc, dar care se va dovedi a fi mai bun decât aţi fi sperat.

Taur

Intraţi în contact numai cu persoane agitate, grăbite, care vă deranjează cu modul lor impulsiv de a comunica. Unii pot arunca vorbe nechibzuite, care vă vor răni profund, alţii vă pun beţe în roate şi se opun ideilor dumneavoastră, ca atare, ziua pare să fie un stres continuu ori de câte ori discutaţi cu cineva.

Gemeni

Norocul apare de unde nu vă aşteptaţi, din situaţii banale, de la persoane cărora nu le-aţi acordat prea multă atenţie, din direcţii pe care le-aţi tratat cu indiferenţă până acum, deci trebuie să fiţi atent la orice fleac.

Rac

Cineva intervine în viaţa dumneavoastră cu un gest incorect, cum ar fi o bârfă, o denigrare, o situaţie negativă din care dumneavoastră sau cineva drag ar putea avea de suferit.

Leu

Starea de sănătate lasă de dorit, ca atare, e bine să vă cruţaţi forţele şi să nu faceţi nici un fel de abuz care ar putea agrava o eventuală indispoziţie fizică sau psihică.

Fecioară

Ceea ce ar fi trebuit să fie de fapt un ajutor constructiv îşi arată în final urmările contrare. Totul se strică din cauza intervenţiei unui coleg în treburile dumneavoastră.

Balanţă

Conflictele dintre generaţii sunt la ordinea zilei, cei tineri se ridică împotriva opiniilor învechite sau rigide ale celor mai bătrâni. Aveţi grijă, în funcţie din tabăra din care faceţi parte, până unde merită să vă susţineţi punctul de vedere.

Scorpion

Un vis nu mai poate fi împlinit aşa cum aţi sperat şi alunecaţi de sus, de la înălţimea marilor dorinţe. Vă treziţi la realitate cam dur, vă daţi seama că aţi aşteptat ceva imposibil de realizat, dar nu trebuie să vă pierdeţi încrederea.

Săgetător

Contradicţiile cu care aveţi de a face pe parcursul zilei sunt piedicile cel mai greu de înlăturat în ceea ce v-aţi propus. Deşi porniţi cu avânt spre rezolvarea unor probleme, parcă toate uşile vă sunt închise şi nu duceţi nimic la îndeplinire.

Capricorn

Atmosfera revine la normal acasă, pentru că daţi dovadă de mai multă toleranţă faţă de situaţiile conflictuale inerente în orice familie. Micile neînţelegeri pot fi uşor aplanate dacă priviţi totul prin prisma afecţiunii care există între dumneavoastră şi ceilalţi membri ai familiei.

Vărsător

Sunteţi foarte rezervat faţă de informaţiile care vă ajung azi la ureche, pentru că sunt transmise de o persoană care nu vă inspiră încredere. Va trebui să cereţi alte păreri de la ceilalţi, pentru că nu vă puteţi baza total pe cele auzite.

Peşti

Nu sunteţi mulţumit de ritmul în care evoluează o anumită acţiune la care contribuiţi alături de un grup de persoane. Poate ceea ce vă displace cel mai mult este modul în care ceilalţi se implică în atingerea scopului comun, având impresia că tot greul cade numai pe umerii dumneavoastră.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS