13.4 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinSportul - secretul unui corp de vedetă

Sportul – secretul unui corp de vedetă


Pentru o vedetă, aspectul fizic este un factor vital în asigurarea succesului. Astfel că nu este de mirare că un star precum Matthew McConaughey a făcut din sport o obsesie. Alţii în schimb, precum Vince Vaughn, încearcă, însă cam fără rezultate, să se antreneze, în timp ce Hugh Grant preferă să îşi încerce muşchii cu crosa de golf.

Acum, că vara bate la uşă, toată lumea începe să se antreneze de zor, în speranţa că astfel vor scăpa de kilogramele în plus acumulate în timpul sezonului rece. Indiferent dacă e vorba de diete, masaj sau sport, cât mai mult sport, un lucru este cert: cruciada împotriva kilogramelor a început. Nici măcar vedetele nu sunt scutite de această corvoadă, mai ales că din cauza „serviciului“ ele trebuie să fie în formă tot anul, iar vigilenţii paparazzi sunt mereu pe urmele lor şi orice „şunculiţă“ în plus riscă să le compromită imaginea. Şi acum nu ne referim la simandicoasele dive de la Hollywood, ci la musculoasele (sau nu) sex-simboluri de la  Hollywood. În ultimele zile, revistele mondene de pe mapamond au abundat în fotografii cu starurile masculine, care de care mai antrenate, suprinse fie la jogging sau cu bicileta, fie antrenându-se de zor, spre bucuria fanelor ce au putut admira în voie bicepşii idolilor lor. Cum era şi normal, imediat au apărut şi clasamente care premiază munca asiduă a vedetelor în lupta cu kilogramele.

Vince Vaughn – codaş în ale sportului

Pe ultimul loc s-a clasat fără umbră de îndoială Vince Vaughn, eternul logodnic al lui Jennifer Aniston. Deşi încearcă cu disperare să urmeze sfaturile instructorului personal, chemat de urgenţă să îl ajute să scape de burtica obţinută în timpul iernii, rezultatele par să se lase aşteptate, spre disperarea starului care va începe în curând filmările la o nouă peliculă. Nu la mare distanţă de el se află rebelul Owen Wilson, care preferă să îşi petreacă timpul pedalând pe bicicletă. Rezultatele sale dezastruoase nu mai contează însă, pentru că plimbarea cu bicicleta nici nu s-a voit a fi una sportivă, ci una romantică, în compania iubitei sale, Kate Hudson. Nu stă mai bine nici Hugh Grant, duşman declarat al antrenamentelor fizice obositoare, care preferă mai degrabă să se dedice elegantului golf. Un meritat loc patru pentru Olivier Martinez, fostul logodnic al lui Kylie Minogue, care se menţine în forma jucând fotbal pe plajă.

Podium pentru musculoşi

Pe podiumul „musculoşilor“ îl regăsim pe atrăgătorul doctor Derek Sheperd din serialul „Grey’s Anatmoy“, senzualul Patrick Dempsey, care, surprins fără cămaşă, a afişat un fizic parcă sculptat. Locul doi şi medalie de argint pentru Jake Gyllenhall care, după bicicletă, alergare şi abdomene, pe lângă fizicul de invidiat, reuşeşte să câştige admiraţia reprezentantelor sexului frumos. Ultima în ordine cronologică este nimeni alta decât blonda Reese Whiterspoon, recent divorţată de Ryan Philippe.
Pe locul întâi pe podium îl regăsim, cum de altfel era şi de aşteptat, pe Matthew McConaughey care, la 38 de ani, pare a fi mai în formă ca niciodată. Au trecut de mult zilele când era fotografiat mereu cu alte femei, de la Ashley Judd, Sandra Bullock, Penelope Cruz şi până la Patricia Arquette. Acum, starul din „Sahara“ preferă să îşi petreacă timpul fie singur la o masă, fie în timp ce face surf pe valurile din Pacific sau îşi antrenează muşchii pe plajele din Australia.
Nu o fi el cel mai mare gentleman din lume, mai ales atunci când se prezintă cu scobitoarea între dinţi la o conferinţă de presă, cert este însă că orice femeie nu are cum să nu ofteze admirativ atunci când îl priveşte antrenându-se, transpirat, nerbărbierit şi cu părul ciufulit.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS