5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec


Aveti motive de suspiciune asupra unui colaborator. Chiar daca este mai in vârsta sau superior ierarhic, asta nu-l opreste sa apeleze la tertipuri incorecte pentru a obtine ceva de la dumneavoastra.


Taur


Se apropie un eveniment important, de care depinde reputatia dumneavoastra profesionala. Se anunta o schimbare in cariera, desi ar necesita si o perioada de specializare, de reprofilare sau de studiu intens.


Gemeni


Desi prietenii se ofera sa va sprijine pentru un anumit scop, ceva va spune ca nu ar trebui sa va bazati pe ei, pentru ca sunt doar vorbe mari care nu se vor materializa.


Rac


Nerabdarea creste cu fiecare clipa care trece, pentru ca va apropiati de un eveniment ce provoaca o stare de agitatie in sufletul dumneavoastra.


Leu


Initiativele dumneavoastra indraznete nu sunt bine primite de unii, deci sa nu va mire ca apar diverse persoane pesimiste, negativiste, conservatoare care se opun cu incapatânare la ceea ce le propuneti.


Fecioara


Porniti un proiect cu stângul. Probabil nu ati ales momentul cel mai potrivit, nici mijloacele cele mai bune, ca atare totul incepe cu un impas. Ori trebuie sa schimbati strategia, modul de actiune, planurile de atac, ori sa abandonati ideea, pentru ca nu duce acolo unde sperati.


Balanta


Visul pe care tot sperati sa-l materializati intr-o zi este judecat dur de unii, care considera ca nu merita sa duceti mai departe acest plan, ca va pierdeti timpul in zadar construind castele de nisip.


Scorpion


O criza emotionala va da târcoale, deci va puteti astepta la trairi exagerate, duse la paroxism. Este o adevarata furtuna in sufletul dumneavoastra, fie ca e vorba de sentimente negative, panica, furie, razbunare, fie pozitive, fericire, nerabdare, sensibilitate.


Sagetator


Ar trebui sa aveti o confruntare de idei cu cineva, dar ori nu sunteti in apele dumneavoastra si evitati discutia, ori incercarile dumneavoastra de a va impune, de a demonstra ca aveti dreptate si de a avea ultimul cuvânt se soldeaza cu un esec.


Capricorn


Banii va preocupa mai mult ca oricând, afacerile merg bine, iar veniturile cresc. Va tenteaza unele investitii majore, pentru ca aveti la dispozitie o suma semnificativa de bani si vreti sa luati decizia cea mai corecta.


Varsator


Investiti masiv in confortul casnic, deci locuinta poate cunoaste modificari importante, evident, cu bani multi. Pentru unii poate fi momentul cel mai bun pentru a-si cumpara o casa sau un teren, pentru altii, momentul achizitionarii unor obiecte de uz casnic, pentru ca doriti sa va asigurati tot ce este necesar pentru un trai bun.


Pesti


Este zarva mare in anturaj, luati legatura cu multe persoane, de vârste diferite, cu principii de viata variate, iar dumneavoastra sunteti un fel de mediator intre partile implicate in dispute aprinse.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS