10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinTârguieli de Sfântul Ion

Târguieli de Sfântul Ion

Pentru a face cadoul ideal nu este nevoie sa cheltuiti sume exorbitante. Daca va puneti imaginatia la incercare reusiti sa oferiti un cadou inedit de Sfântul Ion.


Sa daruiti un cadou ideal poate fi o incercare dificila, mai ales daca nu dispuneti de o suma destul de mare de bani. Totusi, solutii se pot gasi oricând. Aceia dintre dumneavoastra care trebuie sa ofere un cadou de Sfântul Ion (un nume frecvent la români) nu trebuie sa-si faca griji daca au ramas cu foarte putini bani dupa Sarbatori. Important este ca lucrul pe care il daruiti sa fie pe gustul persoanei care il primeste. In acest sens, inainte de a pleca la cumparaturi ar fi bine sa aflati de ce ar avea nevoie sarbatoritul, asta in caz ca nu-i cunoasteti foarte bine gusturile. Este indicat sa nu achizitionati articole vestimentare persoanelor pe care nu le cunoasteti foarte bine, pentru ca riscati sa nu nimeriti marimea. In schimb, o esarfa eleganta sau un fular sunt binevenite. Pretul acestora porneste de la 20 RON si poate urca, in functie de firma de unde le achizitionati, si pâna la 80 RON. Un jurnal in care persoana respectiva sa-si poata nota impresiile este un cadou dragut, mai ales daca stiti ca sarbatoritul ale talent literar. Pentru un astfel de cadou va trebui sa scoateti din buzunar intre 20 si 50 RON. O carte buna este alta varianta de cadou.


Nu daruiti bani!


In caz ca trebuie sa faceti cumparaturi pentru o femeie, o bijuterie va fi oricând apreciata. Pretul acesteia poate fi insa destul de piperat, mai ales daca alegeti una din aur alb. In schimb, la fel de apreciata ar putea fi si o cutie draguta de bijuterii. Un astfel de obiect va poate costa intre 4 si 40 RON, in functie de materialul din care este confectionata caseta.


Daca intentionati sa oferiti o suma de bani, motivând ca nu cunoasteti gusturile sarbatoritului, ar fi bine sa va razgânditi. Un cadou poate transmite o multitudine de mesaje, iar daca v-ati decis sa daruiti o suma de bani, mesajul transmis ar putea fi: „Nu am avut si nici nu am vrut sa-mi fac timp sa colind magazinele pentru tine“ sau „Mi-am amintit in ultima clipa ca este ziua ta si nu puteam veni cu mâna goala“. Mult mai indicat ar fi ca de suma respectiva sa-i luati un cadou simbolic. Astfel: o cana cu un mesaj haios, pentru care nu trebuie sa platiti mai mult de 10 RON sau un obiect decorativ l-ar face mult mai fericit pe sarbatorit. Chiar daca nu ati cheltuit mult, cel putin aratati ca ati binevoit sa va sacrificati putin timp liber pentru a-i cauta o atentie. Un CD cu muzica preferata sau un DVD cu un film de calitate va fi, de asemenea, apreciat. Daca v-ati hotarât asupra acestui gen de cadou, CD-ul sau DVD-ul trebuie sa fie neaparat original, chiar daca este ceva mai scump.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS