5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec


Aveti planuri costisitoare legate de traiul familial. Faceti un efort, pentru ca este si un mod de a va demonstra sentimentele pentru persoanele dragi. Daca vorbele nu mai sunt suficiente, vreti sa aratati cât de mult ii iubiti prin gesturi materiale semnificative.


Taur


A sosit momentul sa luati o decizie ferma prin care puneti punct unei situatii care nu mai poate continua asa. Va ramâne in urma un gol ca dupa orice capat de drum, dar va veti elibera totusi de un stres.


Gemeni


Amintirile va intorc in timp. Poate ajungeti intr-un loc de care va leaga amintiri emotionante sau va revedeti cu persoane importante pentru dumneavoastra. Revin in actualitate trairi de demult care inca mai au un efect puternic asupra dumneavoastra.


Rac


Asteptati de la partener un sfat bine documentat pentru ca nu va simtiti in stare sa spuneti singur ce trebuie spus. Când sunteti orbit de dragoste nu puteti hotari la rece ce trebuie facut in situatii limita, de aceea asteptati sa intervina partenerul.


Leu


Aveti putini bani la dispozitie, dar trebuie sa-i impartiti in asa fel incât sa achitati mai multe datorii in acelasi timp. Este o zi in care va simtiti tras in tot felul de directii, dar fara a va putea concentra eficient in nici una.


Fecioara


Se apropie un eveniment pe care l-ati asteptat cu optimism, dar cu fiecare clipa care trece parca deveniti tot mai tensionat, de parca evitati confruntarea cea mare. Va cramponati de prezent si va sperie viitorul, desi el se arata in lumini promitatoare.


Balanta


Intâlnirea cu un prieten se dovedeste a avea un efect foarte bun asupra dumneavoastra, de aceea considerati ca a fost un adevarat noroc ca a aparut in calea dumneavoastra acum. Sansa dumneavoastra consta in comunicare.


Scorpion


Sunteti zapacit de iubire, persoana iubita are un efect


ciudat asupra dumneavoastra si in dragoste sunteti capabil de orice. Iubiti cu pasiune si aveti pretentii mari de la relatia in care sunteti implicat.


Sagetator


Va aflati la mijloc intre doua persoane cu atitudini diferite de a comunica: una e nervoasa si ridica tonul fara motiv, cealalta ramâne calma, iar dumneavoastra trebuie sa faceti pace intre cele doua tabere. Practic sunteti impartial, pentru a restabili linistea.


Capricorn


Se agita spiritele in casa dumneavoastra. Desi nu vreti sa va lasati influentat de nervii altuia, dar daca acesta depaseste masura e posibil sa reactionati la fel de dur si sa va sustineti parerea cu vehementa impotriva celui agresiv.


Varsator


Un conflict are toate sansele sa revina la normal prin interventia unei persoane calme. Nu e nevoie sa continuati o cearta sau o lupta de interese, cel mai intelept cedeaza, deci de ce n-ati fi dumneavoastra acela?


Pesti


Starea dumneavoastra emotionala este foarte rigida si nu reusiti sa va exprimati parerile cu sinceritate. Aceasta fuga de raspundere nu creeaza o impresie tocmai buna despre dumneavoastra. Anumite persoane va considera prea slab.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS