16.2 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024

Horoscop

Berbec


In dumneavoastra exista o linie subtire intre dorinta de a munci si cea de a socializa. Ati putea sa fiti seful cel rau, insa ar fi pacat.


Taur


Uneori pur si simplu nu avem destul timp pentru a realiza tot ceea ce ne-am propus. Astazi e o astfel de zi pentru dumneavoastra. Inamicul numarul unu sunt dead-line-urile.


Gemeni


Astazi lumea dumneavoastra este intr-un perfect echilibru, starea de spirit este foarte buna. Nu este nevoie sa cautati fericirea prea departe; veti fi uimit sa aflati ca deja ati primit cel mai frumos cadou pe care vi l-ati fi putut dori.


Rac


in ciuda eforturilor dumneavoastra veti fi impins pe culmile disperarii. Sunteti coplesit de emotii cu care nu sunteti obisnuit.


 


Leu


Spuneti ce aveti de spus pentru ca nu aveti nimic de ascuns. Lasati-i pe altii sa faca deschiderea daca vreti sa ajungeti la o intelegere cu ei.


Fecioara


Veti calatori pentru afaceri sau de placere. Mai mult, dorintele vi se vor indeplini daca va puneti la punct strategia.


Balanta


Nu cheltuiti prea mult pe articole de lux pentru casa. Va asteapta emotii neprevazute acasa. Resursele sunt pe terminate si asta va supara.


Scorpion


Colegii pot sa fie evazivi sau inselatori astazi. Asigurati-va ca veti beneficia de rezultatele faptelor proprii. Veti avea probleme de sanatate minore din cauza presiunii sub care traiti.


Sagetator


Incepeti propria afacere daca nu gasiti pe cineva care sa agreeze ideile dumneavoastra. Toata lumea are dreptul sa critice ceea ce aude.


Capricorn


Un raspuns la obiect este mai bun decât unul cu caracter general care nu spune nimic. Un esec trait poate insemna o lectie de viata.


Varsator


Bazati-va pe instinctele proprii. Fiti prudent in ceea ce priveste anturajul dumneavoastra. Talentele dumneavoastra sunt prea importante pentru a le irosi.


Pesti


Astazi aveti idei excelente. Veti face lucrurile in cel mai bun mod cu putinta si asta cu cea mai mare placere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS