14.5 C
Craiova
duminică, 5 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinAndreea Balan se maturizeaza

Andreea Balan se maturizeaza

Peste numai doua saptamâni, Andreea Balan se pregateste sa lanseze pe piata cel de-al patrulea album din cariera solo. La noul material, cântareata a lucrat si cu câtiva compozitori din strainatate, precum Derek Brin, cel care a colaborat si cu Usher.


Ultimul videoclip cu care Andreea Balan a iesit pe piata, „Nu stiu sa fiu numai pentru tine“, a surprins, cântareata abordând o imagine noua, dar si un stil diferit. Melodia face parte din albumul „Andreea B“, care urmeaza sa fie lansat peste doua saptamâni si de care solista se declara foarte mândra.


„Este al patrulea album din cariera solo si lucrez la el de un an. Este un material foarte bun, deoarece am lucrat cu câtiva compozitori din strainatate: Yorgos Benartos, cel caruia ii apartine si piesa «Nu stiu sa fiu numai pentru tine», si Derek Brin, care lucreaza pentru Usher. Am colaborat si cu Laurentiu Duta, cu care am si un featuring“, a spus Andreea.


Responsabil de colaborarea solistei cu compozitori de peste hotare este chiar iubitul acesteia, Keo. „Keo a fost cel mai bun lucru care mi se putea intâmpla pe plan muzical. Eu, lucrând la album, cautam compozitori noi, care sa inteleaga ce vreau sa fac si astfel l-am intâlnit pe el. Keo mi-a compus trei piese si mi-a facut legatura cu ceilalti compozitori“, a marturisit Andreea. De fapt, colaborarea muzicala dintre cei doi le-a permis sa se cunoasca mai bine si, in cele din urma, sa devina un cuplu. „Lumea nu stie, dar noi mai intâi am cântat impreuna si apoi am devenit iubiti“, a dezvaluit aceasta. Cântareata a tinut sa mentioneze ca deocamdata cei doi nu intentioneaza sa se casatoreasca, dar sunt fericiti ca au reusit sa ramâna impreuna câteva luni, desi relatiile din show-bizz-ul românesc sunt de scurta durata pentru „ca sunt multe tentatii“.


„…mi-am atins apogeul“


In tot acest timp, Andreea nu si-a neglijat cariera, chiar daca pentru o perioada intrase intr-un con de umbra. In tot acest timp, cântareata a planuit câteva schimbari de imagine si de stil, pentru a reveni in gratiile publicului.


„Sunt de zece ani in muzica si la un moment dat trebuie sa te reinventezi ca sa nu plictisesti. La fiecare album trebuie sa vii cu ceva nou“, a declarat solista. Andreea considera ca noul sau material se adreseaza unui public mai larg, pentru ca este foarte diferit de ce a facut pâna acum. Pentru noile schimbari, aceasta s-a sfatuit pe forumul sau cu fanii. Andreea a precizat ca, indiferent cât ar fi de ocupata, isi face intotdeauna timp sa dialogheze cu cei care ii apreciaza muzica si au sustinut-o de-a lungul carierei.


„Cu acest album, consider ca mi-am atins apogeul si mi-am largit publicul. Pâna acum, publicul meu era format din pusti, acum vreau sa fiu ascultata si de adulti. Nu ma tem ca mi-as putea pierde vechii fani, pentru ca sunt oameni care ma cunosc de pe vremea trupei Andre, au crescut cu mine si la fiecare schimbare m-au acceptat“, a afirmat Andreea.


Prieteni putini


Andreea Balan a declarat ca este foarte greu sa-ti faci prieteni in show-bizz-ul autohton: „Nu prea discut cu ceilalti colegi de breasla, pentru ca nu am prieteni in muzica româneasca. Ma inteleg bine cu Keo si cu Cornel Ilie de la Vank, cel care mi-a facut textele la opt piese de pe album“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS