22.3 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024

Scurte stiri

Nou record la „stat in cap“


Un austriac a reusit sa intre in Cartea Recordurilor, dupa ce a stat in cap 15 minute pe capota unei masini in viteza. Dupa cum informeaza Krone.at, evenimentul a avut loc in Dachau, un oras situat in nord, la 40 de kilometri de München, Germania. Recordul lui Jewgenij Kuschnow a fost stabilit in timpul celei de-a treizecea editie anuala a concursului „Impossibility Challenge“, unde participanti din toate colturile lumii isi demonstreaza abilitatile in diverse discipline neobisnuite.


Ce isi doresc femeile


Un recent sondaj efectuat in Germania a sos la iveala ce si-ar dori reprezentantele sexului frumos din aceasta tara de la partenerii lor. Dupa cum informeaza Libero.it, 72 la suta din doamne si-ar dori ca partenerul sa fie ceva mai tandru, 46 la suta cred ca acesta ar trebuie sa duca un stil de viata mai sanatos, iar 42 la suta se asteapta ca propria jumatate sa aiba un simt al umorului mai dezvoltat. 40 la suta din respondente ar vrea ca partenerul lor sa mearga mai des la medic, in timp ce 32 la suta ar dori sa primeasca mai mult ajutor in gospodarie. 27 la suta din nemtoaice ar vrea ca barbatul de lânga ele sa manânce mai sanatos, 23 la suta fiind chiar de parere ca acesta ar trebui sa mai dea jos câteva kilograme. Doar 11 la suta din respondente s-au plâns de faptul ca propria jumatate nu prea este interesata de sex. Sondajul a fost realizat pe un esantion de 1.000 de femei.


Helen Mirren – cea mai sexy sexagenara


Actrita britanica Helen Mirren a fost desemnata cea mai sexy sexagenara din lume. Dupa cum informeaza Libero.it, vedeta din „Prime Suspect“ a devansat-o in clasament pe celebra actrita de la Hollywood, Goldie Hawn. Ultima treapta pe podium este ocupata tot de o britanica. Este vorba de Charlotte Rampling, de 60 de ani.


 


Rod Stewart nu-si va face vasectomie


Cântaretul britanic Rod Stewart a declarat recent ca nu vrea sub nici o forma sa se gândeasca la vasectomie. Dupa cum informeaza site-ul actualite-de-stars.com, rockerul a efectuat o calatorie in Germania, cu scopul de a-si promova noul sau album intitulat „Still The Same“. In cadrul unui interviu acordat cu aceasta ocazie, Rod Stewart a profitat si a dezvaluit publicului ca nu intentioneaza sa apeleze la vasectomie. Intr-un interviu precedent, artistul a declarat ca al optulea copil va fi si ultimul. In Germania, Stewart a oferit explicatii suplimentare in legatura cu declaratiile sale precedente. „Dupa ce se va naste al optulea copil al meu nu voi mai face altii. Insa sub nici o forma nu ma voi supune unei interventii chirurgicale“, a spus Stewart.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS