5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec


Se deschide o perspectiva noua, desi rezultatele nu vor aparea imediat, ci este un proces de lunga durata, la care trebuie sa munciti mult. Motivatia financiara este suficient de mare pentru a culege roadele scontate, dar nu trebuie sa va asteptati la succese rapide.


Taur


Prezenta unei personalitati puternice in anturajul dumneavoastra va eclipseaza si nu reusiti sa va manifestati in voie, având tendinta de a va compara in permanenta cu acesta.


Gemeni


Sunteti motivati de ambitia de a porni intr-o directie promitatoare. Cineva va impinge de la spate cu incurajari si pentru ca sunteti convinsi ca puteti ajunge la ce v-ati propus, va implicati trup si suflet in actiunea nou-inceputa.


Rac


Aruncati cu banii in stânga si-n dreapta si, atrasi de tot felul de capricii, nu va dati seama ca resursele financiare scad vertiginos. Fiti atenti pe ce cheltuiti banii, pentru ca exista riscul unor abuzuri ce va pot lasa fara nimic, chiar când ati avea nevoie mai mare de ei.


Leu


Vi se poate face o oferta de colaborare, chiar daca necesita niste eforturi substantiale din partea dumneavoastra. Merita sa va implicati in acest proiect, oricât de obositor va fi, pentru ca duce la rezultate care va vor oferi mari satisfactii profesionale.


Fecioara


Ceea ce ar fi trebuit sa fie un ajutor se dovedeste in final o piedica, pentru ca persoana alaturi de care lucrati va incurca. Nu puteti sa va detasati de interventia ei, pentru ca este un proiect colectiv in care fiecare trebuie sa contribuie in felul sau.


Balanta


Pasiunea si dragostea se impletesc perfect in viata de cuplu. Sunteti fericiti alaturi de cel drag sau, daca nu exista cineva alaturi, exista sansa de a va indragosti de cineva interesant ce o sa va apara in cale.


Scorpion


Calatoriile cu scopuri profesionale pot fi interesante azi, deci nu refuzati sa plecati la drum, daca se iveste ocazia. Vestile de departe au un efect stimulativ asupra dumneavoastra, dându-va mai mult curaj, mai mult chef de actiune.


Sagetator


Nu puteti tolera opiniile adverse, ci sariti la atac ori de câte ori ceilalti se ridica impotriva dumneavoastra. Nu veti accepta sa renuntati la parerea dumneavoastra, desi sunt multi cei care poate nu sunt de acord, ci cautati argumente forte, chiar agresive, pentru a ajunge la victorie.


Capricorn


Conflictele apar mai ales intre sefi si subalterni, mai ales daca este vorba si de o diferenta mare de vârsta. Cei tineri nu vor accepta usor predicile si criticile celor cu functie, desi au dreptate si de aici se pot ivi dispute dure.


Varsator


Sunteti decisi sa faceti o schimbare in viata dumneavoastra, sa puneti punct unui drum si sa porniti pe alta cale. Desi schimbarea pare drastica, unii considerând-o chiar riscanta, aveti forta de a decide incotro sa o luati, simtind nevoia unei astfel de schimbari.


Pesti


Conflictele sunt riscante, pentru ca se pot solda cu acuze dure, jigniri, poate chiar cu relatii rupte, deci fiti atenti pâna unde mergeti cu disputele sau vorbele dure. Se simte un iz de razbunare in aer, fie ca dumneavoastra aveti ceva impotriva unui rival, fie ca exista un inamic care vrea sa va denigreze.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS