10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec


Se deschide un drum nou, ceea ce va da mai mult chef de actiune. Sunteti plini de entuziasm si va implicati trup si suflet in ceea ce aveti de facut.


Taur


Relatia de cuplu cunoaste o ameliorare, deci este momentul ideal pentru a va aduce aminte ca vorba dulce mult aduce.


Gemeni


Primiti o veste care va pune pe gânduri, mai bine zis, va face sa fiti mult mai retinuti in afirmatii. Ceva va spune ca trebuie sa taceti intr-un anumit context, asteptând un moment mai prielnic pentru a va expune parerea.


Rac


Trebuie sa faceti tot felul de drumuri pentru interese profesionale importante, cum ar fi delegatii sau deplasari pentru a obtine o diploma ori pentru a depune niste documente importante.


Leu


Vestile pe care le primiti astazi sunt importante, pentru ca vi se aduc la cunostinta solutionari legale sau raspunsuri de care depinde continuarea unor proiecte.


Fecioara


Sunteti gata sa faceti o greseala, fie „incurajati“ de un dusman din umbra, care s-ar bucura sa va vada ingenuncheati, fie indemnati de o persoana care cauta razbunarea de moment.


Balanta


Un plan pe care credeati ca l-ati adus la normal cunoaste astazi o noua incercare. V-ati bucurat inainte de vreme, pentru ca acum apare un hop care da peste cap calmul aparent.


Scorpion


Este o zi cu satisfactii la locul de munca, dar par sa fie mai mult succese colective, la care ati contribuit si dumneavoastra.


Sagetator


Deplasarile in interes de serviciu sunt in prim-plan astazi sau apare ocazia de a lucra mai mult in relatia cu institutii de departe.


Capricorn


Cel mai de incredere colaborator este persoana iubita, deci, daca vreti sa depasiti un anumit moment dificil, cereti-i ajutorul. Vi-l va oferi cu multa placere, pentru ca simte ca trebuie sa-si demonstreze dragostea fata de dumneavoastra.


Varsator


Raceala unora va tine la distanta si nu reusiti sa va exprimati in voie. Parca ati nimerit intr-un mediu ostil, cu tot felul de interdictii.


Pesti


Nu este o zi prea fericita, pentru ca ajungeti la capatul puterilor in privinta unei situatii cu impact negativ. Ori se termina banii intr-un moment nepotrivit, ori riscati sa va pierdeti un prieten din cauza indiferentei ce intervine in relatie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS