10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinMilla Jovovich isi lanseaza albumul de debut

Milla Jovovich isi lanseaza albumul de debut

Milica Natasha Jovovic numele real al Millei Jovovich, nu a incetat niciodata sa-si uimeasca admiratorii prin multitudinea de domenii in care s-a implicat, inca din primii ani de cariera.


Cunoscutul fotomodel american, de origine ucraineana, are la activ mai multe filme de actiune si câteva linii vestimentare care ii poarta semnatura. Recent, ea a pregatit un album de muzica.


Fiind intrebata de ce si-a numit primul disc „Divine Comedy“, artista a raspuns: „Aceasta idee mi-a venit in timp ce realizam coperta albumului. Mi s-a parut ca numele se potriveste cel mai bine cu designul folosit“.


Totodata, Jovovich, care a fost descrisa de regizorul Paul W.S. Anderson drept „o femeie care poata sa se bata cu raufacatori si sa arate extrem de bine in timp ce face acest lucru“, a marturisit ca are deja pregatite piesele pentru al doilea disc.


„Pentru mine, nu exista un proces al creatiei. Compun ori de câte ori simt nevoia. Am deja zece melodii pentru viitorul meu album, insa acesta va ajunge in rafturile magazinelor abia peste doi ani si jumatate. De multe ori, perioadele in care artistii se simt creativi nu coincid cu cele propice pentru promovarea creatiilor lor“, a precizat vedeta.


Din punct de vedere al stilului muzical, Jovovich a fost comparata cu Kate Bush si Tori Amos. Artista a marturisit ca se simte „flatata“ de aceste comparatii, declarându-se „fana inraita“ a celor doua cântarete. Cu toate acestea, manechinul sustine ca muzica sa nu are nimic in comun cu cea a lui Tori Amos.


„Nu exista nici o asemanare intre ceea ce compun eu si piesele lui Tori Amos. Singurul motiv pentru care putem fi comparate este acela ca si Amos creaza muzica de calitate. In schimb, Kate Bush a fost o adevarata inspiratie pentru mine. Am crescut pe muzica ei. Cu siguranta, in primul meu album se observa multe dintre liniile melodice ale lui Kate Bush“, este de parere Milla.


„In fiecare zi imi place sa invat ceva nou“


Din ce in ce mai multe reviste au publicat informatii potrivit carora Jovovich planuieste sa urmeze studii universitare. Fotomodelul a negat insa aceste specualtii.


„In fiecare zi imi place sa invat ceva nou. Nu cred ca ma voi inscrie la universitate. Nu imi doresc o diploma in mod deosebit. Vreau doar sa urmez cursurile care mi se par interesante. Acestea nu trebuie neaparat sa fie universitare. Momentan, vreau sa-mi concentrez atentia asupra albumului“, a declarat artista.


Totodata, fiind intrebata daca, pe lânga voce, cânta la vreun instrument muzical, Jovovici a precizat: „Cânt la mandolina, intr-un pasaj dintr-o melodie lenta. Cu toate acestea, nu am vrut sa intervin prea mult pe partea instrumentala. Nu am vrut sa diminuez muzicalitatea pieselor cu absolut nimic. Colaborez cu instrumentisti talentati, care stiu foarte bine ceea ce fac“.


Majoritatea fanilor, când privesc un muzician, nu vad doua dimensiuni diferite – omul si artistul – ci cred ca muzica este singura preocupare din viata lor. Insa, pentru Jovovici, aceasta „teorie“ nu se aplica.


„Eu cred ca fiecare dintre noi nu are numai doua laturi, ci mult mai multe. Eu ador muzica, filmul, moda si cartile. Reusesc sa-mi exprim trairile interioare prin trei dintre cele patru mari pasiuni ale mele. Cum am mai spus, mereu imi place sa invat câte ceva nou. Momentan, iau lectii de vioara si harpa. Incerc, in acest fel, sa-mi duc fiecare vis cât mai aproape de indeplinire. Din pacate, am un vis pe care nu cred ca voi reusi sa mi-l indeplinesc prea curând. Mi-ar placea sa am succes fara sa fiu faimoasa“, a mai declarat artista.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS