10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec


Apreciati mai mult lucrurile de valoare si din aceasta cauza va va fi greu sa va abtineti sa nu cumparati obiecte scumpe.


Taur


Proiectele educationale necesita mult studiu si pot implica, de asemenea, multe calatorii. Aveti grija cum va purtati cu colegii astazi. Este posibil ca ei sa va inteleaga gresit criticile.


Gemeni


Nu imprumutati prea multi bani astazi pentru ca este posibil ca altruismul sa va afecteze situatia financiara. De asemenea, trebuie sa va controlati orice impuls de a cumpara lucuri care nu va trebuie.


Rac


Relatiile cu apropiatii si cu oamenii din jur necesita toata energia de care dispuneti. Este o zi foarte buna pentru a incerca lucruri noi, mai ales ca tot ce in trecut parea imposibil, astazi este usor de indeplinit.


Leu


Nu va mai gânditi la trecut, asa ca luati schimbarile ca atare si priviti numai spre viitor. Astazi va este foarte usor sa va concentrati si sa va controlati reactiile. Veti putea face schimbari majore in stilul actual de viata.


Fecioara


Actiunile decisive sunt, se pare, laitmotivul zilei de astazi. Nu neglijati problemele medicale care v-au cam dat batai de cap in ultima vreme. Va va fi cam greu sa comunicati cu unul dintre colegii dumneavoastra de serviciu.


Balanta


Anumite evenimente vor avea ca efect schimbari in viata dumneavoastra de familie. Când vreti sa va faceti cunoscute parerile, evitati sa fiti prea agresiv, discretia uneori rezolva mai multe decât ati fi crezut.


Scorpion


Va doriti foarte mult sa gasiti activitati noi care sa va stimuleze creativitatea si inteligenta. Nu va grabiti sa dati vina pe cineva, pentru ca si dumneavoastra ati avut o parte din vina si deci trebuie sa va asumati consecintele.


Sagetator


Deciziile de afaceri trebuie gândite cu mare atentie. Tot ceea ce faceti astazi este parte dintr-un proces de invatare, in care acumulati experienta folositoare pentru proiectele viitoare.


Capricorn


Planurile pentru siguranta personala sunt in schimbare zilele acestea. Nu va lasati intimidat de anumite persoane, acestea au la fel de multe defecte ca oricine altcineva.


Varsator


Feriti-va sa fiti prea serios si incercati sa nu mai vedeti lucrurile in cea mai proasta lumina cu putinta. Daca sunteti in cautarea unor raspunsuri, nu va fie teama sa intrebati ceea ce trebuie.


Pesti


Nu actionati din impuls, fara sa va gânditi la riscurile pe care vi le asumati, pentru ca rezultatele nu vor fi cele scontate. Nu va petreceti prea mult timp singur astazi, iesiti cu prietenii si relaxati-va.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS