21.2 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024

Scurte stiri

Doi estonieni – campioni mondiali la caratul nevestei in spate


Estonienii Sandra Kullas si Margo Uusorg au devenit sâmbata in Finlanda campioni mondiali la caratul nevestei in spate. Dupa cum informeaza site-ul Yahoo!News, aproximativ 40 de cupluri de opt nationalitati diferite au participat la cea de-a 11-a editie a acestei competitii anuale ce s-a desfasurat in localitatea Sonkajarvi, din centrul Finlandei.


Uusorg, de 26 de ani, a parcurs cei 250 de metri din pista pe care erau amplasate garduri si gropi cu apa, in 56,9 secunde, stabilind astfel un nou record mondial.


Pe toata aceasta distanta el si-a carat partenera in vârsta de 19 ani in spate. Câstigatorii au fost recompensati cu calculatoare portabile si echivalentul greutatii lui Kullas, 49 de kilograme, in bere.


Confirmat oficial: extraterestrii nu exista


O veche dilema legata de existenta extraterestrilor a fost in sfârsit elucidata de autoritatile britanice, care asigura ca astfel de fenomene nu sunt reale. Ministrul britanic al apararii a dat publicitatii un raport top secret despre extraterestrii, afirmând ca trei decenii de cercetari nu au adus nici o dovada a existentei extraterestrilor pe Terra. Insa cazul nu este inca inchis pentru pasionatii si cercetatorii fenomenului OZN (obiecte zburatoare neidentificate). In loc sa puna capat suspiciunilor legate de prezenta OZN-urilor, raportul le-a accentuat. Potrivit documentului de aproape 500 de pagini, in spatele diferitelor aparitii de OZN nu s-ar ascunde decât niste vehicule create de om si fenomene naturale mai putin cunoscute. David Clarke, un jurnalist care s-a folosit de legea referitoare la libertatea informatiei pentru a avea acces la raport, a declarat ca aceia care sunt convinsi de existenta OZN-urilor nu vor accepta niciodata o explicatie care sa nu fie una de tip extraterestru. „Ei cunosc acum adevarul, insa nu este ceea ce au vrut sa auda. Vor sa li se spuna «Da, extraterestrii exista», insa pentru ca raportul arata ca nu exista dovezi evidente, pentru ei e clar ca acesta nu a fost realizat cum trebuie“, a spus jurnalistul.


Denise Richards si-a scos la vânzare resedinta din Westlake Village


Actrita Denise Richards a scos la vânzare luxoasa sa resedinta situata in Westlake Village, potrivit revistei americane People. Dupa cum informeaza site-ul pipole.net, actrita, mama a doi copiii, care ar avea in prezent o relatie cu Richie Sambora, chitaristul formatiei Bon Jovi si fostul sot al lui Heather Locklear, ar fi cumparat deja alta vila mai spatioasa, intr-o suburbie din Los Angeles. Denise Richards, care a divortat de sotul sau, Charlie Sheen, primeste de la acesta o pensie alimentara de 100.000 de dolari pe luna pentru intretinerea celor doua fiice ale sale, Sam, de doi ani, si Lola, de un an.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS