17.6 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinCadouri misterioase de Sarbatori

Cadouri misterioase de Sarbatori

Un american a avut surpriza de a gasi pe bancheta din spatele masinii sale un inel cu diamante in valoare aproximativ 15.000 de dolari, alaturi de care se afla un mesaj din partea unui donator anonim, informeaza site-ul Yahoo!News.


„Craciun Fericit! Multumesc ca ai lasat masina deschisa. In loc sa ti-o fur, iti fac acest cadou. Sper sa ajunga pe degetul persoanei pe care o iubesti. Cea pe care eu o iubesc m-a parasit. Va urez Craciun Fericit!“, se putea citi in mesajul misterios.


Inelul din aur alb era incrustat cu trei diamante. Acesta a fost lasat pe bancheta din spate a masinii care era parcata in fata garii din localitatea Westborough, situata la aproximativ 50 de kilometri de Boston, au precizat surse din cadrul politiei.


Fericitul proprietar, de 37 de ani, a anuntat politia dupa patru zile de la descoperirea inelului.


„Masina se pare ca a fost aleasa la intâmplare“, a declarat locotenentul Paul Donelly.


Americanul a decis sa pastreze inelul. Un bijutier a estimat ca valoarea acestuia este de aproximativ 15.000 de dolari, au mai precizat politistii.


Virginitatea – alt dar de pret


Un cadou inedit de Craciun, la mare moda pentru milionarii din America, este in acest an recuperarea virginitatii pierdute a partenerei. Dupa cum informeaza agentia italiana de presa Ansa, in Statele Unite a crescut in mod considerabil numarul operatiilor de himenoplastie, adica interventiile chirurgicale de refacere a himenului. Pâna acum, aceasta operatie, care costa câteva mii de dolari, era o practica obisnuita doar printre tinere, disperate sa redevina virgine inainte de casatorie. Acum insa, potrivit Wall Street Journal, himenoplastia a devenit o moda si printre doamnele trecute de prima tinerete, care doresc sa aduca un pic de „sare si piper“ in casnicia lor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS