20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinOmbladon cauta debutanti

Ombladon cauta debutanti

Desi au lansat recent un nou album, „Confort 3“, Cheloo si Ombladon de la Parazitii intentioneaza ca la inceputul anului viitor sa mai scoata fiecare un album solo.


Vineri seara, in jurul orei 23.00, unul dintre cluburile craiovene era plin pâna la refuz de fani ai hip-hop-ului. Motivul? Parazitii, una dintre cele mai in voga trupe ale genului din România, urma sa sustina un concert. Timp de mai mult de o ora cei trei au cântat atât piese devenite hituri, cât si melodii de pe proaspatul album. Concertul s-a incheiat cu „Shoot yourself“, piesa ce ataca violent toti artistii care fac playback (Parazitii nu accepta sa concerteze decât in locurile in care pot cânta live).


Poate „Fii pregatit“


Cu o zi inainte, pe 8 decembrie, cei trei tocmai isi lansasera un nou album, ocazie cu care au sustinut si un concert, ce a putut fi urmarit in direct de fani din toata tara prin intermediul internetului. Albumul se intituleaza „Confort 3“ si contine zece piese, compuse, asa cum era si de asteptat, de membrii trupei. Titlul noului material discografic a tinut sa-l explice chiar Freakadadisk. „Este starea de spirit pe care ne-o inspira tot ceea ce se intâmpla la ora actuala in România. Noi, la fel ca multi altii de altfel, nu ne simtim bine aici, este o societate corupta si de aceea am ales acest titlu,«Confort 3»“, a spus acesta. Deocamdata baietii nu s-au hotarât care piesa urmeaza sa fie promovata. „S-ar putea sa fie «Fii pregatit», dar nici noi nu stim sigur inca“, a marturisit Freakadadisk. In ceea ce priveste calitatea pieselor de pe album, fanii craioveni au fost printre primii care au putut sa se lamureasca, dupa bucuresteni (multi cunosteau deja versurile unor melodii de pe „Confort 3“, ceea ce inseamna ca se grabisera sa-l cumpere).


Inca doua albume


La inceputul anului viitor fanii trupei vor mai avea parte de o surpriza. Cheloo isi scoate un album solo. Materialul va contine in jur de 11-12 piese.


„Deocamdata am sapte piese gata si cred ca lansarea va avea loc undeva prin februarie. Albumul va urma linia cu care «Parazitii» si-au obisnuit fanii, melodiile vor aborda cam aceleasi probleme“, a afirmat Cheloo.


Acesta nu este singurul implicat in proiecte solo. Ombladon intentioneaza de asemenea ca in primavara sa-si lanseze un album. „Acum nu pot spune prea multe despre el, decât ca se va numi «Cel mai prost din curtea scolii», si intentionez sa-l scot pe piata prin aprilie sau mai“, a precizat Ombladon.


Un detaliu demn de luat in seama este faptul ca acesta intentioneaza sa le acorde o sansa interpretilor de hip-hop care nu au avut ocazia sa se faca auziti si cunoscuti.


„Vreau sa fac featuring-uri cu necunoscuti pe acest nou album“, a afirmat Ombladon (si era cât se poate de serios). De altfel Parazitii au afirmat ca cei care cred ca au talent si sunt capabili sa cânte hip-hop nu trebuie decât sa trimita o caseta cu un demo la casa lor de discuri. Parazitii au o casa proprie de discuri, 20CM Records, la care in momentul de fata mai activeaza alti doi cântareti, Spike si Anonim.


Pauza de Sarbatori


„Daca demo-ul va fi pe placul nostru, atunci vom colabora cu respectiva persoana“, a asigurat Cheloo. Asa ca daca sunteti fani hip-hop si pe deasupra mai si obisnuiti sa cântati, tot ce trebuie sa faceti este sa le trimiteti celor trei un demo si poate norocul va va surâde.


Faptul ca cei doi intentioneaza sa-si scoata si albume solo nu inseamna nicidecum ca vreunul dintre ei ar avea si planuri de a parasi trupa (fanii nu au de ce sa se ingrijoreze!). Este adevarat ca nici motive de destramare a trupei nu ar fi, având in vedere ca baietii au dezvaluit ca sunt foarte solicitati in concerte prin toata tara.


Si chiar daca este binecunoscut faptul ca in perioada 20-31 decembrie se inmultesc semnificativ concertele trupelor (unii artisti au deja programate mai multe cântari de Revelion), cei trei de la Parazitii au afirmat ca de Sarbatori nu vor decât sa se distreze. „Nu vom concerta in acea perioada, ci preferam sa luam o scurta pauza“, a spus Freakadadisk.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS