5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinFrumusete „à la Cindy Crawford“

Frumusete „à la Cindy Crawford“

Sunt frumoase, celebre, iar contul lor din banca are multe zerouri. Daca, in ceea ce priveste celebritatea si banii, vedetele nu dau detalii, când vine vorba de frumusete, Heidi Klum, Cindy Crawford & Co. accepta cu usurinta sa dea sfaturi.


Nu este dificil de remarcat ca in timp ce unele modele „ies la pensie“ la 24-25 de ani, Cindy Crawford pare, la 39 de ani, mai in forma ca niciodata. Secretul este simplu: putine petreceri, mult somn si o atentie deosebita pentru propria infatisare, toate acestea garantând un aspect placut si proaspat in orice moment.


Tyra Banks a recunoscut ca recurge la un truc pentru ca ochii sai sa para atât de mari. Pentru a crea o iluzie optica perfecta, fotomodelul foloseste un creion de ochi alb. O linie fina la baza ochiului si efectul este scontat. Si Heidi Klum acorda o atentie deosebita ochilor sai, fiind sigura ca forma sprâncenelor asigura o privire seducatoare. In plus, topmodelul german a dezvaluit ca pentru a scapa de kilogramele in plus pur si simplu a sarit „ca broasca“ prin casa. Pentru Rachel Hunter cel mai important este tenul. Un peeling zilnic asigura un ten proaspat si o piele curata. Claudia Schiffer nu este deloc o adepta a regimurilor de slabit.


„Dietele distrug metabolismul. Manânc de trei ori pe zi si incerc sa nu gust nimic intre mese“, a spus frumoasa nemtoaica. Si Oprah Winfrey da câteva sfaturi in ceea ce priveste frumusetea: „Este o combinatie de alimentatie echilibrata, antrenamente energice si sentimentul de multumire de propriul aspect“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS