10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Scurte stiri

A mai disparut un batrân


O doljeanca din localitatea Vârtop a sesizat luni politia ca sotul ei a disparut de acasa. Ana Cica a spus oamenilor legii ca Adrian Cica, de 67 de ani, a plecat de la domiciliu in urma cu câteva zile si nu s-a mai intors. Batrânul are urmatoarele semnalmente: inaltime 1,70 m, par castaniu, fata ovala, ochi caprui si buzele subtiri. La data disparitiei, acesta era imbracat cu pantaloni din stofa de culoare gri, un pulover de culoare albastra, geaca din tercot crem si purta pe cap o caciula din blana de miel neagra. Persoanele care pot da relatii sunt rugate sa se adreseze celei mai apropiate unitati de politie. (A.M.)


Frigul baga oamenii in spital


O data cu venirea frigului, tot mai multi gorjeni apeleaza la ambulanta. Potrivit angajatilor Serviciului de Ambulanta, in fiecare zi se inregistreaza peste 100 de apeluri din partea unor persoane care solicita interventia salvarii. Cele mai multe cazuri consemnate in registrul de interventii sunt accidentele vasculare si parezele. De altfel, Sectia de neurologie din cadrul Spitalului Judetean este arhiplina, numarul de internati depasind cu câteva zeci pe cel al paturilor. (E.M.)


Captura de DVD-uri pirat


Jandarmii craioveni au prins mai multi tineri care comercializau CD-uri si DVD-uri pirat in Târgul Romanesti. Dacian Vaduva, de 28 de ani, Cristi Ciuflea, de 23 de ani, si Alexandru Daniel P., de 17 ani, toti din Craiova, au fost surprinsi luni de oamenii legii cu marfa expusa in Târgul Romanesti. Cei trei aveau asupra lor 130 de CD-uri si 30 de DVD-uri inscriptionate cu filme si jocuri pe care incercau sa le vânda amatorilor de chilipiruri. Dacian, Cristi si Alexandru au fost predati, impreuna cu CD-urile piratate lucratorilor de la Sectia 2 Politie Craiova pentru continuarea cercetarilor. (A.M.)


Zece zile de arest pentru Bucloiu


Afaceristul tepar Constantin Bucloiu a fost arestat ieri dupa-amiaza, in baza unui mandat de arestare pe zece zile emis de Judecatoria Târgu Jiu. Teparul Bucloiu este cercetat pentru inselaciune si complicitate la infractiunea de inselaciune, dupa ce a achizitionat si valorificat, in numele unui SRL din comuna Balesti, centuri de siguranta in valoare de 300 de milioane de lei vechi. Intre octombrie 2004 si februarie 2005, Bucloiu i-a ajutat pe Alexandru Cioroianu si pe Constantin Florian Stroe sa valorifice marfuri de peste doua miliarde de lei vechi, stiind ca pentru achizitionarea acestora se emisesera file cec fara acoperire bancara. (E.M.)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS