11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinCasa Alba, o alternativa a tinutelor „pret-a-porter“

Casa Alba, o alternativa a tinutelor „pret-a-porter“

Daca modelele de haine din magazine nu va sunt pe plac sau pur si simplu vreti sa va asigurati ca purtati „unicate“, atunci nu va ramâne decât sa apelati la ajutorul unei croitorese care sa va realizeze imbracamintea. Daca va decideti pentru aceasta varianta, va trebui sa scoateti mai multi bani din buzunar: o data sa achitati materialul si o data sa platiti manopera vestimentatiei, dar astfel hainele va vor veni intotdeauna „ca turnate“ (doar au fost create special pentru dumnea- voastra).


In ceea ce priveste procurarea materialului, Casa Alba – magazin situat in centrul Craiovei, vizavi de primarie – poate fi o solutie la indemâna.


„Noi avem o gama larga de produse, de la stofe de iarna pâna la materiale pentru tinute elegante de seara“, a spus Mihai Gogoasa, unul dintre asociatii firmei.


Si pentru ca a inceput sezonul rece, cel mai bine vândute sunt stofele. Daca vreti sa intâmpinati iarna intr-un palton nou, la Casa Alba aveti de ales intre mai multe culori de velur. Preturile variaza in functie de calitatea materialului, de la 450.000 de lei pentru un metru de stofa din amestec de lâna si poliester si poate depasi 650.000 de lei. Vânzatoarele apreciaza ca sunt preferate nuantele inchise, nu pentru ca oltencele ar fi pesimiste, ci datorita „avantajelor tehnice“ pe care le au aceste culori. La mare pret ramâne si in aceasta iarna negrul (care creeaza iluzia unei siluete mai suple). Pentru imbracamintea de zi cu zi, in aceasta perioada, craiovencele opteaza pentru stofe „fantezi“ sau in carouri, ideale atât pentru pantaloni, cât si pentru fuste sau sacouri.


Brocart, tul sau tafta?


Deoarece majoritatea persoanelor asociaza sezonul friguros cu sarbatorile de iarna, Mihai Gogoasa apreciaza ca, incepând cu luna decembrie, vor creste vânzarile la materialele pentru tinute de seara. In aceasta privinta magazinul dispune de o oferta generoasa, capabila sa satisfaca gusturile cele mai diverse. Aveti de ales intre mai multe tipuri de tafta (uni, brodata, creponata sau elastica), catifea, brocart sau tul. In caz ca nu puteti aprecia singure calitatea materialului si nu stiti ce vi s-ar potrivi, personalul de la Casa Alba este gata oricând sa va ofere sfaturi.


„In asta consta munca noastra, sa le oferim cât mai multe informatii clientilor“, a spus una dintre angajate. Pe lânga negru, culorile ce vor predomina, se pare, la Revelionul 2005 sunt verdele, argintiul si auriul.


Daca intentionati sa va petreceti sarbatorile intr-un loc exotic si vreti sa va innoiti garderoba cu aceasta ocazie, atunci puteti apela fara grija la magazinul central. „Pentru acei 1% dintre clienti care sunt adeptii proverbului «Sa-ti faci vara sanie si iarna caruta» avem la vânzare si materiale mai subtiri, de vara“, a precizat Mihai Gogoasa.


Chiar daca oferta magazinelor din Cetatea Baniei este mai mult decât generoasa in ceea ce priveste modelele de haine, angajatii magazinului Casa Alba sustin ca multe craiovence cu vârste peste 35 de ani sunt cliente fidele ale magazinului, pentru ca „nu vor sa se imbrace la uniforma“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS