12.9 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinMagazinul „Lumea copiilor“ -un fenomen social

Magazinul „Lumea copiilor“ -un fenomen social

Fostul magazin „Lumea copiilor“ este, de ceva timp, un fenomen social. Sunt prea putini craiovenii care nu au intrat, in ultimele luni, in acest magazin, „incarcat“, in orice moment al zilei, cu „vânatori“ de chilipiruri.


De la detergenti de rufe, lenjerie intima si de pat, la ultimele racnete ale modei in ceea ce priveste gecile de toamna-iarna, la magazinul „Andre“, fostul „Lumea Copiilor“, din imediata apropiere a Teatrului National „Marin Sorescu“, gasesti de toate, pentru toate gusturile. Asta, bineinteles, daca nu esti foarte pretentios in ceea ce priveste propria garderoba si hainele scoase „in serie“.


Prosoape mici, maricele, mari si foarte mari, pentru toata familia, si intr-o paleta larga de culori, va sunt puse la dispozitie la preturi ce variaza intre 1,3 si 5,8 RON. Sosete pentru toata familia, un adevarat chilipir, cinci bucati la 3,8 RON, pulovere pentru copii mai mici si mai mari, de la 7,8 la 12,8 RON, halate de baie si pijamale tot pentru cei mai mici membri ai familiei dumneavoastra, la numai 12,8 RON. Copiii, carora angajatii magazinului le-au pus la dispozitie un larg spatiu de expunere din magazin, pot sa-si achizitioneze de la magazinul „Andre“, evident prin intermediul parintilor, si pantalonasi matlasati pentru sezonul rece, la fel si gecute, la 19,8 RON si respectiv, 17,8 – 32,8 RON.


Pentru domni si doamne


Nu sunt uitate nici doamnele, pentru care exista o mare diversitate de lenjerie intima, la preturi care fac cu succes concurenta celorlalte magazine si centre comerciale din Craiova. Nu e de mirare ca si la capitolul blugi, scurte si cojoace de iarna, doamnele si domnisoarele din Banie prefera tot fostul magazin „Lumea Copiilor“. Pretul unei perechi de blugi pleaca de la 13 RON si se opreste la 30 RON. Modelele sunt agreate de domnisoarele care inca mai poarta pantaloni cu talie joasa, in ciuda temperaturilor scazute de afara. Cele care prefera fustele nu trebuie sa ocoleasca magazinul, agest gen de obiecte vestimentare este si el prezent pe rafturile si umerasele magazinului.


Domnii pentru care cumparaturile (de obicei, ca insotitori ai partenerelor de viata) reprezinta un calvar, nu trebuie sa mai gândeasca asa. Exista destule haine si pentru ei. Pulovere, bluzoane, hanorace, blugi si lenjerie intima (pentru cele mai variate gusturi), toate se pot achizitiona de la „Andre“, la un pret mai mult decât „acceptabil“.


Astfel, bugetul familiei nu va fi, cu siguranta, „subtiat“ foarte mult, chiar daca va hotarâti sa cuparati câte o tinuta completa pentru fiecare membru al familiei. Cu o singura exceptie: „familie numeroasa, remuneratie mica“.


Faptul ca majoritatea craiovenilor prefera sa cumpere de aici, ignorând faptul ca produsele nu sunt „de marca“ si, cu atât mai putin, ca nu se bucura de reclame pe posturile TV, nu poate fi contestat de nimeni.


Nici chiar de cei de la Institutul National de Statistica, despre care am aflat ca, surprinsi de „avalansa“ de clienti ai magazinului, ar fi trecut si ei pe la „Lumea Copiilor“; evident, in interes de serviciu, nu la cumparaturi. Sau, cine stie?

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS