13.4 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinCasele de moda si-au deschis magazine si in Craiova

Casele de moda si-au deschis magazine si in Craiova

Oras cosmopolit, Craiova a atras, de ceva vreme, atentia creatorilor de moda autohtoni si a celor de peste hotare


Inclinatia oltencelor spre haine explica prezenta in Banie a reprezentantelor multor case de moda din tara si din strainatate. Atât pentru doamne si domnisoare, cât si pentru domnii cu inclinatii puternice spre frumos in ceea ce priveste piesele vestimentare din garderoba proprie, exista, in Banie, reprezentante ale caselor de moda cu renume in peisajul autohton si in cel international, precum T!naR, Agnes Toma, Moda Aliss, Steilmann, Kenvelo, Leonardo, Levi Strauss, Roberto Cavalli sau Stefanel.


Pentru gusturi rafinate in materie de design vestimentar, cei care doresc sa fie in pas cu moda, indiferent de ocazie, pot „monitoriza“ magazinele amintite mai sus, de unde isi pot achizitiona piese de imbracaminte si incaltaminte din ultimele colectii ale creatorilor preferati.Ca sa aveti o idee despre ceea ce puteti sa gasiti in magazinele amintite, trebuie sa stiti ca T!naR se adreseaza, in mare masura, tinerelor si doamnelor care isi doresc un aer mai tineresc in ceea ce priveste vestimentatia, Agnes Toma (designerul are 15 magazine „Alb si Negru“ in toata tara) creeaza, cu predilectie, haine pentru ocazii deosebite, rochii de mireasa si costume barbatesti din materiale pretioase, Moda Aliss este recunoscuta pentru stofele bune din costumele barbatesti si preturile, cât de cât accesibile, la toate piesele din colectie, care se preteaza atât ocaziilor speciale, cât si tinutei de zi cu zi.


Pentru tinerii cu bani


Exclusiv pentru tineri, in special pentru cei care isi pot permite sa scoata din buzunar in jur de o suta de lei noi pentru un bluzon, in Craiova exista Kenvelo, magazin accesibil craiovenilor cu mai putini bani numai in perioada de reduceri sau la promotii. Aceeasi situatie este valabila si cazul firmei de renume international Levi Strauss, cu reprezentanta craioveana in magazinul Mercur, unde o pereche de jeansi ajunge sau chiar depaseste pretul de doua sute de lei noi. Tot la Levi’s, pretul bluzoanelor, hanoracelor sau puloverelor (care, sincer, nu sunt chiar extraordinare) ajunge la exorbitanta suma (chiar si pentru cei care au mai multi bani, având in vedere ca, la capitolul calitate, haina respectiva nu este deloc impresionanta) de 150 – 200 de lei noi.


Pentru barbatii cu succes in afaceri, care trebuie sa fie foarte atenti cu hainele pe care le poarta (impresia pe care o tinuta o creeaza poate influenta bunul mers al unei intâlniri de afaceri), isi pot achizitiona piesele vestimentare necesare de la Steilmann sau Roberto Cavalli (la magazinul creatorului italian, cravatele si camasile, e drept, la preturi de designer italian, au o calitate de apreciat). Si Moda Aliss pune la dispozitia craiovenilor o intreaga colectie de costume, haine si paltoane, din diverse stofe, pentru actualul sezon, la preturi accesibile.


Daca insa nici unul dintre exemplele mentionate mai sus nu v-au convins, puteti, intotdeauna, sa va imbracati din centrele comerciale din Banie, unde, la o calitate mai mult sau mai putin indoielnica, dar la preturi mai mult decât aceesibile, puteti rezolva rapid problema garderobei de sezon.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS