21.2 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinPicatura de cunoastere

Picatura de cunoastere

– Venus nu se deplaseaza niciodata la o distanta mai mare de 47 grade fata de Soare pe cercul zodiacal.


– Când Marte este retrograd calitatile fizice scad. Activitatea ce necesita efort fizic (sport, munca, sex) poate cunoaste mari greutati, orice actiune cunoaste piedici, agresivitatea poate scapa de sub control.


– Daca va tundeti parul sau unghiile in perioadele in care luna este in crestere (intre luna noua si luna plina) va asigurati o crestere si o regenerare naturala foarte buna a acestora.


– Daca plantati copaci sau alte plante in perioadele in care luna este in crestere (intre luna noua si luna plina), planta se va prinde si se va dezvolta sanatos. Acelasi lucru este valabil in cazul in care recoltati frunze si parti din plante pe care le transplantati sau le puneti la prins in alte recipiente. Nu mutati plantele de casa in noi ghivece sau pamânt nou in perioadele cu luna in descrestere! De acelasi lucru trebuie sa tineti cont daca va ocupati de agricultura: nu semanati când luna e in descrestere.


– Când Jupiter este retrograd, sansele sunt mai rare, evolutia unor actiuni este ingreunata, calatoriile cunosc obstacole, norocul lipseste. Jupiter este retro-grad aprox. patru luni pe an.


– Jupiter revine peste pozitia sa natala in acelasi an din zodiacul chinezesc in care v-ati nascut. Astfel viata umana se poate imparti in mari cicluri jupiteriene de 12 ani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS