15.9 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024

Ia te uita

O alta joaca de-a spionii (2002) – aventuri


Antena 1 ora 20.30


Regia: Robert Rodriguez


In rolurile principale: Antonio Banderas, Carla Gugino


Thriler-ul plin de actiune, energie, inventii si efecte speciale nu se mai adreseaza doar adultilor. „SPY KIDS“ este povestea a doi frati care isi asuma doua misiuni: sa salveze omenirea de o multime de personaje si creatii malefice si sa isi pastreze familia unita.


Scenariul semnat de Robert Rodriguez ne trimite inapoi in timp, intr-o perioada in care marile aventuri puteau fi urmarite de intreaga familie. In acest film, Rodriguez a inventat o lume incredibila a spionilor, care exista undeva foarte aproape de viata cotidiana a copiilor Carmen si Juni Cortez, o lume plina nu doar de intrigi, dar si de ceasuri pentru spioni, ghiozdane cu propulsoare, submarine preprogramate, gume de mestecat cu electrosocuri, spioni mutanti, raufacatori, castele pline de labirinturi si trupe secrete si chiar o camera de realitate virtuala unde fanteziile prind viata.


„Partea cea mai grea a fost sa gasesc inventii noi, care nu existau deja“, a spus Rodriguez. Cei care l-au inspirat au fost chiar proprii copii: „Copiii scot la iveala spiritul creator al parintilor, asa ca sunt o sursa inepuizabila de inspiratie. Ca sa imi distrez copiii trebuia sa imi folosesc imaginatia si unele dintre rezultate au fost folosite in film“.


Filmul se doreste a fi o adevarata aventura, despre familie si despre puterea acesteia. Rodriguez considera ca familia este cel mai important lucru in viata unui om.


Pe o scara de la 1 la 5 acest film ar primi nota 3, fiind o pelicula usoara, pe care puteti sa o urmariti si vorbind la telefon sau servind cina.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS