20.1 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinFereste-te de radare

Fereste-te de radare

DOLJ


Intre orele 06.00 – 14.00 pe DN 65, Craiova-Pielesti- Robanesti; pe DN 56 Craiova-Radovan-Perisor; pe Severinului – b.dul Nicolae Titulescu; pe DN 65 Calea Bucuresti -Punct Control Aeroport; la Filiasi; pe DN 56 Calafat-Motatei-Unirea; pe ruta Bailesti-Galicea Mare.


Intre orele 14.00-22.00 pe DN 55 Craiova-Bratovoiesti-Dobresti; pe DN 6 Craiova-Isalnita-Almaj; pe b.dul Dacia; pe str. Caracal – b.dul Decebal; pe DN 6 Filiasi-Racari-Bradesti; la Calafat pe Rocada; in municipiul Bailesti.


MEHEDINTI


Echipamentul video instalat pe autospeciala VW Vento, cu numarul de inmatriculare MH-01-YFX, va actiona pe DN 6 pe tronsonul Drobeta Turnu Severin-Gura Vaii-Orsova.


Echipamentul video instalat pe autospeciala VW Vento, cu numarul de inmatriculare MH-09-POL, va actiona pe DN 6 pe tronsonul Drobeta Turnu Severin- Simian-Ghelmegioaia-Prunisor-Fata Cremenii-Tâmna; pe DN 67 pe tronsonul de drum Drobeta Turnu Severin-Halânga-Malovat-Cocorova-Floresti-Brosteni.


Echipamentul video instalat pe autospeciala VW Vento, cu numarul de inmatriculare MH-06-POL, va actiona zilnic pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin, pe toate arterele de circulatie.


Aparatul radar instalat pe autospeciala Dacia, cu numarul de inmatriculare MH-01-JVB, va actiona pe raza orasului Vânju Mare.


OLT


Aparatul radar instalat pe autospeciala cu numarul de inmatriculare OT-10-BPR va actiona pe E 574 – DJ 546 Slatina – Curtisoara; Aparatul radar instalat pe autospeciala cu numarul de inmatriculare OT-10-PRB va actiona E 574 Bals-Bobicesti; Aparatul radar instalat pe autospeciala cu numarul de inmatriculare OT-04-SPR va actiona pe DN 64 Ganeasa-Gradinari; Aparatul radar instalat pe autospeciala cu numarul de inmatriculare OT-05-SPR va actiona pe E 574 Slatina-Padurea Sarului; Aparatul radar instalat pe autospeciala cu numarul de inmatriculare OT-10-PRS va actiona pe DN 54 Colonesti-Ianca-Grojdibodu; Aparatul radar instalat pe autospeciala cu numarul de inmatriculare OT-02-SPR va actiona pe E 574 – DN 54 Caracal-Stoenesti.


GORJ


Aparatele radar vor actiona pe DN 67, limita cu Vâlcea, pe ruta Scoarta – Bengesti Ciocadia – Bumbesti Pitic.


Pe DN 67, limita cu Mehedinti, in municipiul Motru – Cartier Rosiuta.


Pe DE 79, ruta: Dragutesti – Rovinari – Bilteni – Plopsoru.


In municipiul Târgu Jiu radarele vor fi amplasate pe Bulevardul Ecaterina Teodoriu, Iezureni, Calea Severinului, Strada Tismana, Calea Bucuresti.


VÂLCEA


In municipiul Râmnicu Vâlcea se vor organiza filtre pe Calea Bucuresti, la Râureni si Strada Republicii. Aparate radar vor fi amplasate pe DN 7- Brezoi-Câineni; pe DN 64 Babeni-Ionesti si pe DN 67 Bunesti-Pietrari.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS