10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlcea: Reținut după ce a condus băut și fără permis

Vâlcea: Reținut după ce a condus băut și fără permis

Polițiștii din Băbeni au oprit, pe 7 decembrie, pentru control pe Drumul Național 64, un autoturism condus de un bărbat de 35 de ani, din oraș.

În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Având în vedere că bărbatul emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o alcoolemie de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la o unitate spitalicească în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei, în cauză întocmindu-se un dosar penal pentru săvârșirea a două infracțiuni.

La data de 09 decembrie a.c., în urma probatoriului administrat organele de cercetare penală au dispus reținerea pentru 24 de ore, a bărbatului de 35 de ani, acesta fiind încarcerat la Centru de Reținere și Arest Preventiv Vâlcea.

Astăzi bărbatul o să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea în vederea dispunerii de măsuri legale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS