13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalUn bărbat imobilizat a ars în propria casă din cauza unei tigări nestinse

Un bărbat imobilizat a ars în propria casă din cauza unei tigări nestinse

Un bărbat de 55 de ani, imbilizat la pat a murit arzând în propria casă. Incendiul s-a declanşat de la o ţigară nestinsă.

Potrivit primelor informaţii oferite de reprezentanţii IPJ Vâlcea, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenţă „General Magheru” al judetului Vâlcea au fost solicitaţi să intervină în această dimineaţă la ora 08.15 pentru stingerea unui incendiu produs la o locuinţă în comuna Popesti, satul Barcanele.

Ajunsi la faţa locului, pompierii au constatat că incendiul se manifesta mocnit în interiorul locuinţei, iar proprietarul acesteia, un barbat în varstă de aproximativ 55 de ani era intins în pat, în camera în care se manifestă incendiul. Acesta avea arsuri de gradul II pe aproximativ 40% din suprafaţa corpului şi nu prezenta semne vitale.

Potrivit declaraţiilor făcute de vecini, victima era nedeplasabilă fiind imobilizată la pat. Din pacate nu s-a mai putut face nimic pentru salvarea bărbatului, decesul acestuia fiind declarat de medicul de la ambulanţă.

Poliţiştii vâlceni au mai declarat că cercetarile preliminare efectuate la faţa locului arată că incendiul s-ar fi declanşat în interiorul locuinţei, în zona patului, de la o tigară aprinsă, consumata de persoana decedată. Cercetările ulterioare vor stabili şi cauza exactă a decesului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS