5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalContinuă modernizarea locurilor de joacă din municipiu

Continuă modernizarea locurilor de joacă din municipiu


Mircia Gutău, primarul din Râmnicu Vâlcea, şi viceprimarii Carmen Preda şi Eusebiu Veţeleanu au inaugurat locul de joacă modernizat de lângă Dispeceratul ETA Nord, de pe str. Nicolae Titulescu. Pe spaţiul în suprafaţă de 230 mp şi s-au făcut următoarele lucrări:

  • s-au recondiţionat şi vopsit echipamentele de joacă aflate în stare bună.
  • s-au amplasat 5 echipamente noi – două figurine 3D pe arc, 2 balansoare pe arc cu figurine 3D şi un complex de joacă,
  • s-a aplicat strat suport de granule colorate în masă,
  • s-au montat bănci,
  • s-a recondiţionat şi împrejmuirea acestui spaţiu.

Primarul Gutău a declarat că această investiţie vine în paralel cu amenajările de alei şi de sistem de colectare a apelor pluviale de la blocurile din imediata vecinătate.

Un alt loc de joacă din cartierul Nord unde lucrările de modernizare sunt în derulare şi se vor încheia în curând se află în vecinătatea blocului 116.
Edilul-şef a ajuns la această inaugurare după ce în prima parte a zilei a făcut un tur pe la principalele obiective de investiţii din oraş. Cu acest prilej, primarul a declarat că ritmul lucrărilor la Arenele ”Traian” este unul intens. Aici, pe 7 septembrie va fi un concert susţinut de Goran Bregovic.
Municipalitatea urmează să facă şi asfaltări la parcarea din zona Sălii Sporturilor, Pâmă la concert se vor amenaja scările de acces spre Arene.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS