Polițiști ai Serviciului de Ordine Publică, Biroului Județean de Transporturi Feroviare Vâlcea, Poliției municipiului Drăgășani, Poliției orașului Horezu, Poliției stațiunii Voineasa și Secției 2 Milcoiu au acționat pe raza întregului județ pentru prevenirea ilegalităților în domeniul silvic și pentru depistarea persoanelor care transportă material lemnos fără respectarea prevederilor legale.
Polițiștii au depistat în trafic patru conducători auto care transportau material lemnos, fără a deține aviz de însoțire, fiind aplicate sancțiuni contravenționale de aproximativ 5.000 de lei.
De asemenea, s-a dispus confiscarea unei cantități de aproximativ 5 mc de material lemnos, lemn de foc și cherestea-rășinoase.
Polițiștii au aplicat și o sancțiune contravențională de 10.000 lei a unui operator economic care a expediat material lemnos fără a emite avizul de însoțire aferent.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.