Acasă Local Vâlcea Vâlcea: Razie pe şoselele din Bălceşti

Vâlcea: Razie pe şoselele din Bălceşti

-

Polițiști din Bălcești, Serviciului Rutier, Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, Secției 10 Măciuca și Secției 11 Zătreni au acționat, la data de 5 decembrie, în orașul Bălcești, pentru reducerea riscului rutier, prevenirea comerțului ilicit și asigurarea ordinii și liniștii publice.
Polițiștii au oprit pentru control 158 de autovehicule și au fost controlate 44 de societăți comerciale, fiind aplicate 85 de sancțiuni contravenționale, pentru acte de comerț ilicit, la regimul rutier, dar și pentru alte abateri.
Au fost reținut 8 certificate de înmatriculare și un permis de conducere, de asemenea, s-au confiscat 548 de lei, sumă nefiscalizată și produse oferite spre comercializare, de peste 400 de lei. La activitate au participat și jandarmi.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.