Acasă Local Vâlcea Colinde şi spectacole dintre cele mai diverse în centrul Râmnicului

Colinde şi spectacole dintre cele mai diverse în centrul Râmnicului

-

În Scuarul Mircea cel Bătrân vin vedete de mare calibru! Marţi, 12 decembrie, între orele 18.00 şi 19.30, cunoscutul artist Aurel Moldoveanu va face un popas în turneul său naţional de colinde cu un concert la care sunt invitaţi toţi iubitorii de frumos şi autentic. ”Lerui ler”, ”Florile sunt dalbe” şi multe alte referene ale acestei perioade deosebite din an îi vor încânta pe cei veniţi să vadă un spectacol complex dedicat sărbătorii Crăciunului.
Atmosfera festivă din centrul Râmnicului va fi întreţinută şi de o serie de spectacole, dintre cele mai diverse, ce se vor desfăşura sub genericul ”Decembrie Magic”. După ce elevii Liceului de Arte ”Victor Giuleanu” au deschis, de Sf. Nicolae, seria spectacolelor dedicate Crăciunului (urmând să revină pe scenă în zilele de 13 şi 20 decembrie), Şcoala Populară de Artă vine cu un program plin în această perioadă de sărbătoare. Astfel, elevii conduşi de profesorii Aurel Poenaru, Mioara Raica, Doina Ghiţan şi Camelia Clavac, în coordonarea directoarei Doina Gănescu, îi invită pe râmniceni să intre în atmosfera de sărbătoare în zilele de 18, 19 şi 22 decembrie, începând cu orele 16.00. Luni, 11 decembrie, tot de la ora 16.00, elevii de la Şcoala Populare de Arte vor prefaţa cu un moment artistic coriştii ansamblului ”Euphonia” al Filarmonicii ”Ion Dumitrescu”, ce îi vor încânta, de la ora 17.00, pe vizitatorii Târgului ”Decembrie Magic” cu un concert special de colinde.
Evenimentele artistice ce se desfăşoară în cursul lunii decembrie în Scuarul Mircea cel Bătrân vor fi prezentate şi detaliate pe panoul cilindric de afişaj, montat recent în zona centrală, pe trotuarul Căii lui Traian.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.