5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOlt: 28 de persoane internate în spital cu COVID-19

Olt: 28 de persoane internate în spital cu COVID-19

Direcția de Sănătate Publică Olt a anunţat că, astăzi, în județ au fost confirmate 48 cazuri de persoane infectate cu virusul Covid-19.

Dintre persoanele confirmate pozitiv, 18 persoane au fost declarate vindecate și au fost externate din unitățile spitalicești, 4 persoane fiind externate astăzi.

Totodată, până acum, 28 persoane diagnosticate pozitiv cu infecția cu Covid-19 se află internate în spital.

Au fost înregistrate 2 decese ale unor persoane confirmate cu virusul Covid-19.

În județul Olt, în carantină instituționalizată sunt 286 de persoane. Alte 803 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Până la acest moment, pentru județul nostru, au fost prelucrate 1294 de teste Covid-19, dintre care 39 teste în ultimele 24 de ore.

46 de sancţiuni contravenţionale

Ieri, peste 300 de polițiști, jandarmi, polițiști locali si militari din cadrul MApN au desfășurat misiuni specifice în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19 și au acționat pentru menținerea ordinii și liniștii publice în județul Olt.

În ceea ce privește sancțiunile contravenționale, în cursul zilei de ieri, au fost aplicate 46 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 29.000 de lei, în contextul prevenirii răspândirii virusului COVID-19.


În perioada de referință au fost verificate 828 de persoane cu privire la respectarea măsurilor impuse de ordonanțele militare.

De asemenea, 40 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate au fost verificate cu privire la respectarea interdicțiilor stabilite pe perioada stării de urgență, nefiind constatate nereguli.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS