Acasă Local Bilete puține și în stațiuni după care oltenii nu se dau în...

Bilete puține și în stațiuni după care oltenii nu se dau în vânt

-

Casa Județeană de Pensii Olt a anunțat că are disponibile în prima serie de bilete din acest an 65 de bilete, toate în bazele Societății Comerciale de Tratament Balnear şi Recuperare a Capacităţii de Muncă „T.B.R.C.M.” S.A.
Biletele disponibile s-au pus în vânzare și pot fi ridicate începând de marți, 11 februarie 2020, de la sediul Casei Județene de Pensii Olt începând de astăzi, între orele 8.00 – 16.30.
Biletele au data de plecare în stațiune în perioada 17-20.02.2020 și sunt repartizate astfel:

  • 10 bilete în stațiunea Amara;
  • 28 bilete în stațiunea Bala;
  • 3 bilete în stațiunea Buzias;
  • 3 bilete în stațiunea Covasna;
  • 18 bilete în stațiunea Olanesti;
  • 3 bilete în stațiunea Pucioasa.
    Stațiunile nu sunt chiar cele mai dorite de pensionarii olteni, care în continuare cer cel mai mult destinații de pe Valea Oltului, dar și Băile Felix sau Techirghiol. Cei care, însă, vor să plece la tratament în această perioadă, indiferent de stațiune, au mari șanse să achiziționeze un bilet, dacă se încadrează în condițiile generale de acordare.

ȘTIRI VIDEO GdS

Controale și amenzi la depozitele de lemn

Polițiștii din Gorj au desfășurat joi controale la depozitele de lemn. Astfel, poliţişti din Tismana împreună cu reprezentanții Gărzii Forestiere Râmnicu-Vâlcea, au...

Tratamentul minune folosit împotriva coronavirusului

Profesorul Didier Raoult i-a dezvăluit, în premieră, preşedintelui Emmanuel Macron rezultatele celui mai amplu studiu pentru tratamentul Covid-19 de până acum. Potrivit publicaţiei franceze Les Echos, Emmanuel Macron a decis să meargă el însuși la Marsilia, unde a stat trei ore de vorbă cu profesorul, după ce a fost dezamăgit de perspectivele concrete de tratament disponibile rapid contra virusului.

Cine sunt oamenii care au preluat controlul asupra Băncii Transilvania

Banca Transilvania este cea mai mare bancă din România în funcţie de valoarea activelor gestionate, adică circa 87 mld. lei la final de 2019. La bursa de la Bucureşti, instituţia de credit are o capitalizare de aproximativ 10 mld. lei.