21.5 C
Craiova
duminică, 15 septembrie, 2019
Acasă Local Trei persoane cercetate pentru delapidare, plasate sub control judiciar

Trei persoane cercetate pentru delapidare, plasate sub control judiciar

-

Trei persoane din Slatina cercetate pentru delapidare și complicitate la delapidare au fost plasate sub control judiciar pentru 60 de zile.

Potrivit poliţiştilor Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Olt, un bărbat, de 26 de ani, în calitate de gestionar al unei societăți comerciale din Slatina, şi-ar fi însușit din gestiune bunuri în valoare de 130.000 lei, la diferite intervale de timp. Acesta ar fi acționat în complicitate cu un bărbat, de 26 de ani, din municipiul Slatina, care în calitate de șofer ar fi transportat bunurile din depozit, iar un alt bărbat, de 34 de ani, din aceeași localitate, le-ar fi vândut către diverși clienți, după care, cei trei ar fi împărțit sumele obținute.

Astăzi, Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 zile faţă de cei trei. Valoarea prejudiciului este de 130.000 de lei.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.