21.5 C
Craiova
duminică, 15 septembrie, 2019
Acasă Local Un bărbat a fost prins fără permis, la volanul unei maşini furate

Un bărbat a fost prins fără permis, la volanul unei maşini furate

-

Un bărbat de 28 de ani a fost prins, iei, pe raza comunei Brebeni, fără permis de conducere, în timp ce se deplasa cu o maşină pe care ar fi furat-o din curtea mamei sale.

Potrivit IPJ Olt, la data de 08 septembrie, polițiștii au depistat pe raza comunei Brebeni un bărbat, de 28 de ani,  în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere. În urma verificărilor efectuate,  a reieșit faptul că autoturismul avea autorizaţia de circulaţie provizorie expirată și că acesta ar fi fost sustras din curtea mamei sale.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furtul în scop de folosinţă, conducerea unui vehicul neînmatriculat şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Beatrice Spătaru
Beatrice Spătaru
Este ceea ce a ascultat, a văzut, a simţit şi a gândit, fascinată în aceeaşi măsură de culoare, sunet şi cuvânt. E fericită că are puterea să aprecieze frumosul oriunde s-ar ascunde acesta. Gazeta de Sud este pentru ea o echipă fantastică ce o impulsionează să vină cu idei frumoase şi creative.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.