Acasă Actualitate Olt: Peste 1.500 de porci uciși din cauza pestei, în 14 localități...

Olt: Peste 1.500 de porci uciși din cauza pestei, în 14 localități afectate

-

Pesta porcină africană face ravagii în județul Olt, unde numărul porcilor uciși în focarele apărute și al celor uciși preventiv a depășit 1.500.
Numărul localităților afectate de pesta porcină africană a ajuns la 14 în județul Olt, în localitatea Orlea continuând uciderea preventivă începută în 14 august 2019.

Numărul focarelor de pestă porcină africană a ajuns la 67, acestea fiind distribuite astfel: (Cilieni-7 focare, extravilanul localităţii Ianca-3 focare, Ianca-1 focar, Dăneasa-1 focar, Sprîncenata-8 focare, Slăveni (Gostavăţu)-10 focare, Stoeneşti-9 focare, Drăgăneşti Olt-2 focare, Văleni-2 focare, Orlea-17 focare, Studina-1 focar, Gura Padinii-3 focare, Ipoteşti-1 focar, Coloneşti-1 focar, Grojdibodu-1 focar).

Alina Mitran
Alina Mitran
Lucrează în presă din 2000 și ceea ce a început ca un hobby s-a transformat într-o profesie. A absolvit Facultatea de Finanțe, Bănci, Asigurări și Burse de Valori, dar a ales presa scrisă, un domeniu care i-a oferit cele mai mari satisfacții profesionale. S-a alăturat echipei Gazeta de Sud în 2004.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.